More

  Latest Posts

  Sainz va începe GP-ul Turciei din spatele grilei după ce a preluat o nouă unitate de putere Ferrari

  Carlos Sainz va începe Marele Premiu al Turciei din acest weekend din spatele grilei, după ce a primit noul sistem hibrid pe care colegul de echipă Charles Leclerc l-a încercat la cursa anterioară de la Sochi.

  Leclerc a recunoscut că este mulțumit de creșterea performanței din noul sistem hibrid atunci când l-a încercat la Marele Premiu al Rusiei, Charles Leclerc ridicând rapid ordinea în cursă din poziția sa de plecare P19, pentru a deveni victima condițiilor haotice din tururile finale și finishul său în P15.

  Dar, înainte de întoarcerea Formulei 1 în Istanbul Park, Ferrari F1 a confirmat că ambele mașini vor rula acum noul sistem, iar Carlos Sainz – care a câștigat cel de-al treilea podium al sezonului la Sochi – va primi o nouă unitate de putere, inclusiv sistemul hibrid actualizat.

  Sainz

  O declarație Ferrari F1 a confirmat: „Așa cum a fost cazul lui Charles Leclerc în Rusia, în Turcia Carlos Sainz va prelua o unitate de putere complet nouă echipată cu noul sistem hibrid. Prin urmare, el va începe din partea din spate a grilei cu scopul de a urca ordinul pentru a încerca să înscrie câteva puncte. ”

  Între timp, Ferrari F1 a confirmat, de asemenea, că directorul echipei, Mattia Binotto, nu va fi pe teren la Istanbul, ci va sta să lucreze la „fabrica Maranello pentru a se concentra pe dezvoltarea mașinii de anul viitor”, conform declarației, care a continuat: „El va fi, desigur, la curent cu toate sesiunile și cursa de la Remote Garage, cu o legătură permanentă cu echipa de la Istanbul Park.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss