GP24 Media

LATEST POSTS

Sainz va începe GP-ul Turciei din spatele grilei după ce a preluat o nouă unitate de putere Ferrari

Sainz
Vizualizări: 10741

Carlos Sainz va începe Marele Premiu al Turciei din acest weekend din spatele grilei, după ce a primit noul sistem hibrid pe care colegul de echipă Charles Leclerc l-a încercat la cursa anterioară de la Sochi.

Leclerc a recunoscut că este mulțumit de creșterea performanței din noul sistem hibrid atunci când l-a încercat la Marele Premiu al Rusiei, Charles Leclerc ridicând rapid ordinea în cursă din poziția sa de plecare P19, pentru a deveni victima condițiilor haotice din tururile finale și finishul său în P15.

Dar, înainte de întoarcerea Formulei 1 în Istanbul Park, Ferrari F1 a confirmat că ambele mașini vor rula acum noul sistem, iar Carlos Sainz – care a câștigat cel de-al treilea podium al sezonului la Sochi – va primi o nouă unitate de putere, inclusiv sistemul hibrid actualizat.

Sainz

O declarație Ferrari F1 a confirmat: „Așa cum a fost cazul lui Charles Leclerc în Rusia, în Turcia Carlos Sainz va prelua o unitate de putere complet nouă echipată cu noul sistem hibrid. Prin urmare, el va începe din partea din spate a grilei cu scopul de a urca ordinul pentru a încerca să înscrie câteva puncte. ”

Între timp, Ferrari F1 a confirmat, de asemenea, că directorul echipei, Mattia Binotto, nu va fi pe teren la Istanbul, ci va sta să lucreze la „fabrica Maranello pentru a se concentra pe dezvoltarea mașinii de anul viitor”, conform declarației, care a continuat: „El va fi, desigur, la curent cu toate sesiunile și cursa de la Remote Garage, cu o legătură permanentă cu echipa de la Istanbul Park.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES