More

  Latest Posts

  Sainz, “ușurat” să se lupte pentru pole position în GP Bahrain, după ce s-a simțit “foarte mult în spatele” lui Leclerc.

  Carlos Sainz Jr s-a simțit “ușurat” să lupte pentru pole position în Bahrain, după ce a simțit că era “foarte mult în spatele” coechipierului său de la Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, la începutul calificărilor.

  Carlos Sainz a dezvăluit după antrenamentele de vineri de pe Circuitul Internațional din Bahrain că a avut dificultăți în a înțelege mașina Ferrari F1-75 pe traseele scurte, lăsându-l cu munca de făcut peste noapte. Dar și-a revenit în calificări, obținând pole position-ul provizoriu în Q3, în fața lui Charles Leclerc și a lui Max Verstappen de la Red Bull Racing, pentru ca apoi să alunece pe locul trei în timpul ultimelor curse.

  Spaniolul a terminat la 0,129 secunde de timpul de pole time al lui Charles Leclerc, dar s-a simțit mulțumit că a fost chiar și în luptă după ce s-a luptat în timpul antrenamentelor. „A fost un weekend foarte dificil pentru mine, am fost lent, pur și simplu”, a declarat Carlos Sainz. „Charles Leclerc a făcut o treabă mult mai bună decât mine tot weekendul, iar eu am jucat la recuperare”.

  Sainz

  „Sincer, au fost puncte în acest weekend în care am fost foarte mult în urmă, așa că în momentul în care am ajuns în calificări și am luptat pentru pole position, am fost un pic mai ușurat. În ultimul tur, Charles Leclerc a făcut un tur foarte bun. Cred că a pus totul cap la cap. În acel moment, trebuie doar să feliciți și să spui bună treabă echipei. Este o veste grozavă să lupt din nou în pole position, prima dată pentru mine luptând și pentru pole position. Așa că da, urmează vremuri destul de interesante și interesante”.

  Calificările pe primul și al treilea loc au marcat o revenire impresionantă la formă pentru Scuderia Ferrari, care nu a mai reușit să câștige o cursă din Singapore 2019, după ce și-a văzut forma scăzând dramatic în 2020, făcând din sezonul trecut unul axat pe recuperare.

  Fanii se așteptau ca Scuderia Ferrari să pornească în forță în Bahrain după ce a impresionat în testele de pre-sezon, dar Carlos Sainz a declarat că echipa a rămas concentrată pe executarea perfectă a tuturor lucrurilor și că nu se va lăsa dusă de val cu acest rezultat. „Nu am crezut în niciun moment că va fi ușor”, a spus Carlos Sainz. „Cred că am făcut o calificare foarte lină, fără greșeli. Cred că trebuie să continuăm în acest fel și mâine. Văd echipa concentrată, încrezătoare, dar nu prea încrezătoare și nu prea bucuroasă deloc”.

  Sainz

  „Avem realitatea că știm că suntem Scuderia Ferrari, asta este înapoi unde ar trebui să fim și nu putem fi prea entuziasmați de asta. Evident, este o veste bună și toată lumea va fi fericită astăzi. Dar este încă un drum lung de parcurs în acest an și este doar prima calificare și prima cursă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss