Latest Posts

Carlos Sainz: Spielberg mai bun pentru Ferrari grație virajelor

Vizualizări: 20632

După o cursă de Formula 1 dificilă în Spania, Ferrari spera la o îmbunătățire în Austria – Carlos Sainz se bazează pe rezultate mai bune

Locurile cinci și șase la cursa de Formula 1 de la Barcelona au fost mai degrabă un pas înapoi pentru Ferrari decât un pas înainte. Monopostul italienilor nu s-a potrivit cu caracterul circuitului din Spania, dar echipa nu vrea să îngroape capul în nisip. Potrivit lui Carlos Sainz, Spielberg este un circuit care se potrivește mult mai bine mașinii Ferrari.

În Spania, Ferrari a fost în spatele Red Bull, McLaren și Mercedes, dar Marele Premiu de la Barcelona nu mai este reperul pentru restul sezonului. Acesta este un alt motiv pentru care Sainz se așteaptă ca echipa sa să aibă din nou un ritm mai bun la Spielberg. Monopostul nu a funcționat pe virajele lungi și rapide din Barcelona, dar Austria oferă o caracteristică complet diferită.

Sainz, Ferrari

“Nu a fost cel mai bun weekend al nostru în Spania, dar a fost și pista unde am avut cele mai multe probleme anul trecut”, spune Sainz. “Sperăm că este doar o pistă proastă pentru noi și că va fi urmată de piste unde suntem mai competitivi”.

Potrivit lui Sainz, combinațiile lungi de viraje precum cele din Barcelona, Spania sau Japonia nu se potrivesc cu Ferrari. “Nu-mi amintesc ca Austria, cu aspectul său, să fi fost o problemă pentru noi, așa că cred că vom fi mai competitivi din cauza tipurilor de viraje”, a declarat spaniolul.

Șeful echipei, Frederic Vasseur, este de aceeași părere. Strungarul italienilor nu crede că trendul de la Barcelona se va menține până la pauza de vară. El crede că diferențele mici dintre primele patru clasate vor duce la mai multe fluctuații decât în anii precedenți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sainz, Ferrari

“Ordinea s-a schimbat în ultimele patru weekenduri, deoarece patru echipe diferite au fost în pole position”, a declarat francezul. “Nu am schimbat nimic dramatic la monopost, așa că depinde mai mult de configurația pistei, de compoziția pneurilor și de fereastra de temperatură”.

Vasseur îndeamnă la calm și vrea să privească de la cursă la cursă, și pentru că Austria are “un format complet diferit, un asfalt diferit și diferite tipuri de viraje”. El crede că va exista o imagine complet diferită la vârful clasei întâi la Spielberg. “Nimic nu durează la nesfârșit în Formula 1 în aceste zile. Așa că nu este foarte clar că o echipă este mai bună decât cealaltă”.

Sainz, Ferrari

Calificările au fost punctul nevralgic la Barcelona, piloții Ferrari reușind doar locurile cinci și șase. “Cel mai important lucru la Barcelona este să exploatezi potențialul pneurilor pe parcursul întregului tur în diferitele viraje”, a declarat Vasseur. “Probabil că nu am reușit acest lucru, pentru că am fost cu două zecimi în urmă”. Cu toate acestea, Ferrari a pierdut timp doar în două locuri, în rest echipa a fost la egalitate cu McLaren.

Sainz, Ferrari

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI

 

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss