GP24 Media

LATEST POSTS

Sainz repetă succesul de ieri iar Ferrari au parte de probleme

Vizualizări: 9226

Carlos Sainz a terminat ziua a doua a celui de-al doilea test F1 de pre-sezon pe prima poziție, iar Ferrari au avut probleme majore cu Sebastian Vettel în pietriș și ulterior în bariere.

Pilotul Spaniol a stabilit cel mai rapid timp de dimineață, timpul său fiind neclintit în sesiunea de după-masă. O zi per total încurajatoare pentru McLaren cu Sainz printre primii și la capitolul distanță cu 130 de tururi completate. Pe doi a terminat Sergio Perez cu un timp care a venit mai târziu în zi.

În urma unui prim test pozitiv, Ferrari au avut parte de primele probleme majore astăzi la Barcelona. O problemă la sistemul de răcire l-a văzut pe Leclerc blocat în garaj Marți, iar o problemă mecanică l-a văzut pe Vettel implicat într-un accident destul de serios în virajul trei.

Cu toate că Vettel a scăpat nevătămat din accident, mașina a fost „foarte avariată” în impact, echipa fiind forțată să investigheze daunele și să se pună pe reparat. Acest lucru a însemnat că programa de după-amiază a lui Leclerc s-a pierdut aproape în intregime, pilotul Scuderiei apărând pe circuit pentru un tur de instalare în ultimele 10 minute.

Cel mai bun timp al lui Vettel de dimineață pe pneuri C3 a fost totuși suficient pentru locul trei în clasament, în fața lui Kimi Raikkonen pentru Sauber Alfa Romeo, finlandezul terminând sesiunea la o zecime mai lent decât fostul său coleg, dar, pe pneuri C4 și cu o mașina întreagă.

Haas au avut parte de o zi consistentă încă o dată cu Romain Grosjean completând peste 100 de tururi și reușind al cincilea timp pe pneuri C5.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Red Bull s-au axat pe ieșiri lungi, dar o greșeală i-a perturbat ritmul lui Max Verstappen care s-a văzut îngropat în pietriș. Acesta a reușit să iasă și să revină la boxe, reieșind pe circuit mai târziu și reușind al șaselea timp.

Locul șapte a mers la Toro Rosso prin timpul lui Daniil Kvyat. Rusul a terminat sesiunea în fața celor doi piloți Mercedes, Bottas și Hamilton, care au strâns împreună un număr impresionant de 176 de tururi.

Foto-credit: McLaren F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES