More

  Latest Posts

  Sainz repetă succesul de ieri iar Ferrari au parte de probleme

  Carlos Sainz a terminat ziua a doua a celui de-al doilea test F1 de pre-sezon pe prima poziție, iar Ferrari au avut probleme majore cu Sebastian Vettel în pietriș și ulterior în bariere.

  Pilotul Spaniol a stabilit cel mai rapid timp de dimineață, timpul său fiind neclintit în sesiunea de după-masă. O zi per total încurajatoare pentru McLaren cu Sainz printre primii și la capitolul distanță cu 130 de tururi completate. Pe doi a terminat Sergio Perez cu un timp care a venit mai târziu în zi.

  În urma unui prim test pozitiv, Ferrari au avut parte de primele probleme majore astăzi la Barcelona. O problemă la sistemul de răcire l-a văzut pe Leclerc blocat în garaj Marți, iar o problemă mecanică l-a văzut pe Vettel implicat într-un accident destul de serios în virajul trei.

  Cu toate că Vettel a scăpat nevătămat din accident, mașina a fost „foarte avariată” în impact, echipa fiind forțată să investigheze daunele și să se pună pe reparat. Acest lucru a însemnat că programa de după-amiază a lui Leclerc s-a pierdut aproape în intregime, pilotul Scuderiei apărând pe circuit pentru un tur de instalare în ultimele 10 minute.

  Cel mai bun timp al lui Vettel de dimineață pe pneuri C3 a fost totuși suficient pentru locul trei în clasament, în fața lui Kimi Raikkonen pentru Sauber Alfa Romeo, finlandezul terminând sesiunea la o zecime mai lent decât fostul său coleg, dar, pe pneuri C4 și cu o mașina întreagă.

  Haas au avut parte de o zi consistentă încă o dată cu Romain Grosjean completând peste 100 de tururi și reușind al cincilea timp pe pneuri C5.

  Red Bull s-au axat pe ieșiri lungi, dar o greșeală i-a perturbat ritmul lui Max Verstappen care s-a văzut îngropat în pietriș. Acesta a reușit să iasă și să revină la boxe, reieșind pe circuit mai târziu și reușind al șaselea timp.

  Locul șapte a mers la Toro Rosso prin timpul lui Daniil Kvyat. Rusul a terminat sesiunea în fața celor doi piloți Mercedes, Bottas și Hamilton, care au strâns împreună un număr impresionant de 176 de tururi.

  Foto-credit: McLaren F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss