More

  Latest Posts

  Sainz în primul loc de dimineață pentru McLaren, Vettel în pietriș

  Carlos Sainz a menținut prima poziție pentru McLaren miercuri dimineața iar Sebastian Vettel a avut o problemă în noul său Ferrari.

  Sainz a depus cel mai rapid timp al pre-sezonului de până acum într-o dimineață perturbată la Barcelona cu Vettel provocând steagul roșu.

  În a doua dimineață a celei de-a doua și ultime săptămâni de testare de iarnă înaintea sezonului 2019, Sainz s-a asigurat că McLaren continuă de unde au rămas în prima zi reușind cel mai bun timp al zilei.

  Timpul Spaniolului a fost de 1m17.144s, folosind pneuri C4 – cel mai rapid timp de până acum în testarea 2019, cu mai bine de 2 zecimi mai rapid decât timpul lui Nico Hulkenberg de 1m17.393s pe pneuri C5.

  Timpul lui Sainz a fost mai rapid și decât timpul reușit de Vettel anul trecut în sesiunea de testare de la Barcelona, în ciuda îngrijorărilor că noul regulament aerodinamic ar încetini mașinile în 2019.

  La o secundă în spatele lui Sainz a fost Vettel, care a completat 40 de tururi pentru Ferrari înainte de a aduce o pauză lungă sesiunii când monopostul său a avut parte de o problemă mecanică care l-a văzut ratând virajul trei. Acesta a fost al treilea steag roșu, primele două fiind cauzate de Carlos Sainz și Max Verstappen, însă problemele celor doi nu au fost atât de severe.

  Ambii piloți au revenit pe circuit și au depus timpi. Sainz fiind cel mai rapid iar Verstappen terminând sesiunea pe trei cu 69 de tururi completate.

  Valtteri Bottas a revenit în acțiune pentru Mercedes. Finlandezul a fost primul pe circuit de dimineață și a completat 75 de tururi pentru echipa sa, terminând cu al patrulea cel mai rapid timp al zilei.

  Daniil Kvyat a terminat sesiunea pe cinci pentru Toro Rosso, în fața lui Kimi Raikkonen. Sergio Perez a terminat pe șapte pentru Racing point la doar 0.008s față de timpul lui Raikkonen.

  Robert Kubica a luat locul 8 pentru Williams, în fața lui Romain Grosjean și a lui Daniel Ricciardo.

  Mașinile revin pe circuit la ora 2 (timp local) la Barcelona și vor rula pentru încă patru ore.

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss