More

  Latest Posts

  Sainz: Faptul că am avut ocazia să fiu coechipierul lui Lando, m-a făcut un pilot mai bun

  Carlos Sainz Jr. spune că faptul că a avut ocazia să învețe câte ceva de la colegul său mai tânăr, Lando Norris, l-a făcut un pilot mai bun. Spaniolul este coechipierul lui Norris de aproape doi ani, dar în 2021, pleacă la Ferrari.

  Deși Sainz este pilotul mai experimentat de la McLaren – a concurat cu Toro Rosso și Renault înainte – spune că Lando a venit cu niste calități importante. În special, Sainz observă la Norris anumite date, pe care le poate copia ca să își îmbunătățească și el performanța.

  „Este un pilot foarte bun”, a spus Carlos despre Lando. De fiecare dată când analizez informațiile colectate de acesta, pot să învăț câte ceva și mă ajută să progresez. Întotdeauna există ceva ce el face și eu nu și după trebuie să încerc și eu. Iar asta mă face și pe mine un pilot mai bun. Cred că am fost foarte norocos să îl am ca și coechipier, deoarece m-a ajutat să progresez enorm.”

  „Pentru noi echipa contează cel mai mult și pot să vă asigur că atunci când suntem pe pistă, ne gândim mai mult la P3-ul constructorilor, decât la P7-le nostru. Acel loc 3 înseamnă mai mult decât o posibilă clasare pe poziția a 7-a în clasament, pentru fiecare.”

  Norris crede de asemenea că a fost ajutat de Carlos: „Ne respectăm reciproc foarte mult. La rândul meu, am învățat multe de la Carlos în primii mei 2 ani de F1 … câteodată legat și de ce să nu fac. Dar de multe ori, am învățat ce mă ajuta și mă lasă să fac o treabă mai bună. Și da, ne-am distrat împreună și ne-am distrat și învățând.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss