GP24 Media

LATEST POSTS

Sainz explică de ce a hotărât să viziteze fanii la Fiorano

Vizualizări: 14071

Carlos Sainz a vrut să fie sigur că ajunge să le mulțumească fanilor italieni care au campat lângă circuitul de la Fiorano, pentru sprijinul pe care îl oferă atât echipei, cât și lui. Spaniolul a avut prima ocazie să iasă pe pistă cu un monopost roșu, în această săptămână, într-o sesiune de teste cu SF71H din 2018.

Sainz a avut la dispoziție o zi și jumătate, iar la finalul primei zile, a decis să iasă cu o mașină de pompieri, până la porțiunea din afara circuitului, unde campaseră tifosi. Unul dintre fani a făcut o postare pe rețelele sociale în care relata faptul că toți au fost de-a dreptul uimiți că Sainz a venit să discute cu ei.

Fanul, pe nume Chiello, a descris momentul: „La ora 4pm, sesiunea s-a oprit și ne pregăteam să părăsim circuitul când am văzut o mașină micuță de pompieri, care se apropia de noi. Carlos a ieșit din ea. Am fost uluiți. A bătut tot drumul, până în afara circuitului, doar ca să salute o mănă de fani, doar ca să discute puțin cu noi. Ce campion deosebit și umil. Mulțumim Carlos, nu vom uita această zi!”

Sainz a explicat că a decis să facă această vizită după ce a observat cât de mult efort au depus tifosi ca să se bucure de puțin spectacol și ca să își demonstreze sprijinul. „Erau două pancarte”, a spus spaniolul. „Una cu „Vamos Carlos” și alta cu „Smooth operator”. Deci oamenii din Italia îmi cunosc deja numele și preferințele. Este un start reușit.”

„La finalul zilei, am avut șansa să îi salut. Am luat mașina și am fost să le mulțumesc că au venit și că îmi oferă sprijinul în această zi importantă, am putut să împărtășesc cu ei puțin din pasiunea pentru sport și pentru acest eveniment,” a spus Carlos.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES