Latest Posts

Sainz este pilotul numărul doi la Ferrari, spune Flavio Briatore.

Vizualizări: 20850

În mod evident, Carlos Sainz a fost selectat pentru a fi pilotul numărul 2 al Ferrari, potrivit lui Flavio Briatore. După ce a prezidat ca șef al echipei Benetton și Renault la peste patru titluri separate cu Michael Schumacher și Fernando Alonso, Briatore a condus întotdeauna o politică de asociere a unui pilot „foarte special” cu un coechipier competent.

„Situația mi se pare limpede”, îi spune italianul pentru La Gazzetta dello Sport. el a spus: „Ferrari este devotat pe deplin lui Charles Leclerc”. Briatore este de acord că Leclerc, la fel ca Schumacher și Alonso, este un pilot stand-out. „Charles a lămurit, de asemenea, că este un pilot de curse foarte special”, a spus el.

„Pentru mine, rețeta câștigătoare este întotdeauna să am un pilot pentru titlu și un pilot care să obțină multe puncte și să le ia de la adversari”. „Sebastian Vettel trebuia pur și simplu să plătească atunci când un bărbat atât de rapid s-a alăturat Ferrari-ului”, a susținut Briatore”.

„La fel cum a făcut Lewis Hamilton la McLaren, Leclerc a surprins echipa. Dar dacă aveți doi piloți egali într-o echipă de curse, atunci tot ce faceți este să luați puncte importante reciproc unul de la celălalt”. În ceea ce privește numirea lui Carlos Sainz pentru 2021, Briatore a spus: „Este un pilot bun care a avut un sezon foarte frumos în 2019, mai ales dacă vă gândiți la ce mașină conducea”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss