More

  Latest Posts

  Sainz este bine conectat cu familia Todt spune Timo Glock.

  Vizualizări: 3434

  2021 Pilotul Ferrari, Carlos Sainz, este „bine conectat cu familia Todt”, potrivit fostului pilot F1 Timo Glock. Spaniolul Sainz, al cărui tată este legenda al raliuri cu același nume, a fost selectat de echipa din Maranello ca succesorul lui Sebastian Vettel.

  Și conform lui Glock, politica de notorietate a Ferrari l-a putut ajuta pe actualul pilot al McLaren, în vârstă de 25 de ani, să-și asigure rolul. „Carlos Sainz este bine conectat cu familia Todt”, a declarat el pentru podcast-ul Starting Grid. Glock crede că tatăl și managerul lui Sainz „bineînțeles” a ajutat tratative de-a lungul timpului.

  „Dar Nicolas Todt este, de asemenea, foarte influent”, a adăugat el, referindu-se la manager al clarul numărul 1 la Ferrari, Charles Leclerc. Tatăl lui Todt este președintele FIA ​​și fostul șef al Ferrari, Jean Todt. „Este posibil ca el (Nicolas Todt) să fi găsit o platformă care să spună „totul este concentrat pe Ferrari”, iar noi atragem pe cineva tânăr, care este rapid, dar pe care putem controla încă un pic”.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss