More

  Latest Posts

  Sainz este bine conectat cu familia Todt spune Timo Glock.

  2021 Pilotul Ferrari, Carlos Sainz, este „bine conectat cu familia Todt”, potrivit fostului pilot F1 Timo Glock. Spaniolul Sainz, al cărui tată este legenda al raliuri cu același nume, a fost selectat de echipa din Maranello ca succesorul lui Sebastian Vettel.

  Și conform lui Glock, politica de notorietate a Ferrari l-a putut ajuta pe actualul pilot al McLaren, în vârstă de 25 de ani, să-și asigure rolul. „Carlos Sainz este bine conectat cu familia Todt”, a declarat el pentru podcast-ul Starting Grid. Glock crede că tatăl și managerul lui Sainz „bineînțeles” a ajutat tratative de-a lungul timpului.

  „Dar Nicolas Todt este, de asemenea, foarte influent”, a adăugat el, referindu-se la manager al clarul numărul 1 la Ferrari, Charles Leclerc. Tatăl lui Todt este președintele FIA ​​și fostul șef al Ferrari, Jean Todt. „Este posibil ca el (Nicolas Todt) să fi găsit o platformă care să spună „totul este concentrat pe Ferrari”, iar noi atragem pe cineva tânăr, care este rapid, dar pe care putem controla încă un pic”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss