GP24 Media

LATEST POSTS

Sainz crede că lupta pentru victoria de la Dakar se va da între Toyota și X-raid

Vizualizări: 13371

Legenda raliului, Carlos Sainz, crede că lupta pentru onorurile generale din Raliul Dakar din 2021 va fi între Toyota și X-raid Mini.

Dakar s-a dovedit a fi o „cursă de doi cai” între Toyota și X-raid, de când Peugeot și-a anulat programul de uzină, după trei victorii succesive între 2016-18, cele două mărci împărtășind victorii între ele în cele două mitinguri organizate de atunci.

Cei doi producători consacrați au un nou competitor puternic în 2021 în echipa Bahrain Raid Xtreme, care i-a semnat pe legenda WRC, Sebastien Loeb și pe câștigătorul din 2015, Nani Roma.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Campionul Sainz, care se confruntă din nou cu distribuția X-raid și cu Stephane Peterhansel, câștigător de 13 ori, spune că Mini și Toyota sunt favoritele din categoria mașini, spunând că lipsa de experiență a lui BRX va conta probabil.

“Cred că raliul va fi între Toyota și Mini”, a spus Sainz. „Există multe Toyota și doar două Mini [buggies]. Am văzut deja în cele două raliuri că am făcut ca Toyota să se îmbunătățească. Lupta cu Nasser [Al-Attiyah] va fi grea. Mașinile Prodrive sunt doi piloți foarte buni. Reintroducerea lui Loeb ridică grupul de piloți. Prodrive este super capabil să facă o mașină câștigătoare și de încredere. Este foarte dificil să câștigi la prima ta participare, deși nu spun că este imposibil. Oricât de mult ai testa, ritmul și surprizele în cursă sunt diferite. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Raliul Dakar va avea loc pentru al doilea an consecutiv în Arabia Saudită, ca parte a unui acord de cinci ani între ASO și Gulf nation.

După ce șeful ASO, David Castera, a recunoscut că unele etape din a doua săptămână a Dakarului din acest an au fost „foarte rapide”, organizația s-a concentrat pe zonele în care a avut loc prima săptămână a evenimentului – deși traseul este încă „80-90% nou ” comparativ cu ediția anterioară. Au existat, de asemenea, modificări la etapa maratonului, piloții ne mai având permisiunea de a schimba anvelopele mașinilor lor fără a suporta o penalizare.

Întrebat despre gândurile sale cu privire la schimbările din 2021, Sainz a spus: „La începutul acestui an, organizația a realizat potențialul imens al Arabiei Saudite pentru această cursă. Ca prima dată, a doua săptămână a fost cam periculoasă, iar organizația a ascultat și a învățat din asta. Cred că anul acesta cele două săptămâni sunt mai spre nord, ceea ce am găsit în prima săptămână a fost fantastic. Există o etapă de maraton, care de data aceasta a fost îngreunată deoarece, dacă ai o pană, nu poți scoate roțile de pe camionul de asistență [liber]. Avem două roți de rezervă. A doua zi, dacă ai o pană și echipa de asistență îți dă o anvelopă, sunt 15 minute. Ai putea suporta până la 30 de minute dacă ai nevoie de ambele roți. Trebuie să fii atent și norocos să nu te alegi cu o pană. ”

Sursa: Dakar Rally
Photocredit: Dakar Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES