More

  Latest Posts

  Sainz, cel mai rapid în a doua zi de teste pre-sezon în Bahrain.

  Carlos Sainz, de la Scuderia Ferrari, a stabilit cel mai rapid tur în ziua a doua a testelor de pre-sezon din Bahrain, într-o zi influențat de mai multe steaguri roșii.

  La prânz, Carlos Sainz i-a luat locul coechipierului Charles Leclerc și a stabilit reperul de 1m 33,532s pe pneuri soft, la jumătatea după-amiezii. El a terminat cu o jumătate de secundă în fața lui Max Verstappen, pilotul Red Bull Racing terminând P2 vineri.

  Cu 40 de minute înainte de final, campionul în exercițiu s-a luptat roată la roată cu Carlos Sainz, cei doi făcând o demonstrație de frânare târzie în finalul zilei. Pilotul Aston Martin F1, Lance Stroll, a terminat pe locul trei și l-a coborât pe Lewis Hamilton pe locul patru, pilotul Mercedes AMG F1 preluând locul lui George Russell, care a terminat pe locul 13, cu 67 de tururi în dimineața zilei.

  • Un fragment video al bătăliei dintre Max și Carlos poate fi găsit AICI.

  Sainz

  Esteban Ocon, al cincilea, s-a târât până la oprire cu puțin peste 90 de minute rămase din sesiune – liderul de dimineață a adus al patrulea steag roșu al zilei, cu mai mult de 100 de tururi la activ. El a ieșit mai târziu pentru a-și spori numărul de tururi în ceea ce a fost o zi mai promițătoare pentru Alpine.

  Pe locul P6 s-a clasat Charles Leclerc de la Scuderia Ferrari, timpul său fiind bun pentru locul al doilea în dimineața zilei, înainte ca condițiile să înceapă să se răcească și timpii să se prăbușească. Lando Norris de la McLaren F1 a fost întrerupt pentru scurt timp de o oprire la ieșirea de la boxe pentru a aduce al cincilea steag roșu cu puțin peste o oră înainte de final. În P7, el a preluat din nou volanul pentru întreaga zi în absența lui Daniel Ricciardo, care nu se simțea bine.

  Sebastian Vettel a terminat al optulea după ce a preluat sarcinile de dimineață pentru Aston Martin F1, o problemă de fiabilitate făcându-l să se oprească în afara pistei. Atunci când a ieșit pentru a termina sesiunea de dimineață, steagul roșu al FIA a determinat o retragere rapidă la boxe pentru cvadruplul campion. La finalul zilei, a apărut un alt steag roșu – de data aceasta, care a dus la un antrenament de “Rolling Start” cu toți piloții
  pentru a pune capăt tuturor sesiunii, cu excepția lui echipa Haas F1.

  Sainz

  Kevin Magnussen a revenit în cockpit și continuă să ruleze și în cursul serii, Haas recuperând timpul pierdut, după ce s-a confruntat cu întârzieri de transport de marfă care i-au împiedicat să ruleze joi dimineața. Coechipierul Mick Schumacher a fost al 12-lea, o problemă la sistemul de evacuare l-a făcut pe tânărul german să iasă prematur din mașină înainte de prânz. Yuki Tsunoda de la AlphaTauri a completat top 10, cu peste 100 de tururi la activ pe parcursul zilei.

  Dimineața, Valtteri Bottas a adus al treilea steag roșu al zilei, oprindu-se în afara pistei imediat după testul de steag roșu al FIA pentru a încheia sesiunea mai devreme. Pilotul de la Alfa Romeo F1 i-a predat sarcinile lui Zhou Guanyu pentru după-amiaza, pilotul debutant terminând pe locul 15 și ultimul în clasament – dar înregistrând 50 de tururi solide.

  În spatele lui George Russell s-a aflat fostul său coechipier Nicholas Latifi – pilotul Williams F1 de pe locul 14 a adus primul steag roșu de vineri, când frânele mașinii sale au luat foc și l-au făcut să se învârtă și apoi să iasă afara de pista în virajul 12. Testul de astăzi pentru Williams a fost efectiv încheiată din cauza daunelor rezultate, deși au invocat o problemă “minoră” pentru incendiul de la frâne.

  Sainz

  Cu siguranță, în Bahrain se simte căldura și, cu doar o zi de teste de pre-sezon rămasă, echipele au tot ce trebuie să facă pentru a-și perfecționa mașinile înainte de Marele Premiu al Bahrainului din 20 martie. Poate că vom vedea și noi actualizări care să împodobească mașinile în ziua 3.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss