More

  Latest Posts

  Sainz a fost surprins de P6 după ce s-a luptat pentru a găsi ritmul în calificări

  Carlos Sainz recunoaște că a fost surprins să se califice pe locul șase pentru Marele Premiu din Mexico City de duminică, după ce a întâmpinat o problemă cu motorul înainte de a se strădui să găsească un ritm în jurul impresionantului Autodrom Hermanos Rodriguez.

  Spaniolul a pierdut puterea în Q1, tocmai ce părăsise boxele după steagul roșu pentru accidentul greu al lui Lance Stroll, dar echipa a reușit să rezolve problema de la distanță pentru a-i permite să continue, iar Ferrari-ul a sărit din zona de eliminare în siguranță.

  Sainz l-a depășit pe colegul său de echipă Charles Leclerc în Q3 pentru a ocupa locul șase, aliniindu-se în fața monegascului pentru a cincea oară în acest an, dar a rămas să își dorească mai mult.

  „Rezultatul final nu este rău, dar ne așteptam să fim în fața lui [Pierre] Gasly”, a spus Sainz. „A avut o remorcă, a jucat câteva jocuri cu [colegul de echipă Yuki Tsunoda].

  „După FP3 m-am simțit foarte încrezător și dintr-o dată, mi-am pierdut ritmul în calificări.

  image 3 2

  „A fost o calificare plină de evenimente pentru mine. De la startul Q1, am reușit să fac un tur foarte bun și apoi m-am luptat cu o problemă cu motorul la ieșirea de la boxe. Apoi a fost foarte greu să intru într-un ritm.

  Nu am făcut un tur curat până în Q3, și chiar și turul din Q3, pentru că îmi lipsea un pic de ritm, nu a fost nimic special, așa că sunt puțin surprins să mă văd acolo sus, în P6.”

  „Nu sunt mulțumit de mine azi”, a spus Leclerc. „A fost un weekend foarte greu pentru mine. FP1, FP2, FP3, pur și simplu nu am reușit să găsesc senzația cu mașina și apoi în calificări, în sfârșit am reușit să o găsesc.

  „Q1, Q2 au fost foarte bune și Q3-ul a fost, de asemenea, foarte bun. Apoi în alergarea a doua am făcut o greșeală care m-a costat toată munca grea pe care o făcusem înainte. Sunt dezamăgit de mine și mă voi asigura că nu se va mai întâmpla în viitor.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss