More

  Latest Posts

  Sainz: 90% din pluton nu ar fi în stare să îl întreacă pe Hamilton în același monopost

  Carlos Sainz este sigur că 90% din piloți ar putea să câștige curse cu un monopost Mercedes, dar că nu ar fi în stare să îl întreacă pe Lewis Hamilton. Pilotul britanic numai ce a obținut titlul cu numărul 7, egalandu-l pe Michael Schumacher, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar echipa sa, are de asemenea, 7 titluri consecutive, în Campionatul Constructorilor.

  La începutul anului, Max Verstappen a făcut o afirmație controversată – acesta consideră că marea majoritate a piloților din pluton ar câștiga cu monopostul lui Hamilton: „Chiar respect ceea ce au realizat. Nu mă simt frustrat din cauza lui Lewis, deoarece are monopostul Mercedes. 90% din pluton ar putea să câștige cu monopostul ăla. Nu am nimic cu Lewis, e un pilot excepțional, dar echipa domină. Bine, poate că alții nu ar fi chiar la fel de buni că Lewis, dar trebuie să acceptăm situația așa cum este.”

  Sainz a comentat pe baza afirmației fostului său coechipier: „E o idee destul de complicată. Sunt de acord cu Max, când zice că 90% din piloți ar putea să câștige cu Mercedes, dar dacă pui jumătate din pluton să lupte împotriva lui Hamilton, cu același monopost, 90% nu o să reușească să îl învingă.”

  „Dar dacă îl scoți pe Hamilton din calcul, atunci oricine altcineva din actuala distribuție ar putea câștiga cu Mercedes. Asta descrie destul de bine ce se întâmplă în Formula 1, în ziua de azi, dar și faptul că Hamilton este printre cei mai buni, din istorie, chiar dacă are și cel mai bun monopost”, a declarat Sainz.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Times of India


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss