Latest Posts

Sainz: 90% din pluton nu ar fi în stare să îl întreacă pe Hamilton în același monopost

Vizualizări: 10644

Carlos Sainz este sigur că 90% din piloți ar putea să câștige curse cu un monopost Mercedes, dar că nu ar fi în stare să îl întreacă pe Lewis Hamilton. Pilotul britanic numai ce a obținut titlul cu numărul 7, egalandu-l pe Michael Schumacher, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar echipa sa, are de asemenea, 7 titluri consecutive, în Campionatul Constructorilor.

La începutul anului, Max Verstappen a făcut o afirmație controversată – acesta consideră că marea majoritate a piloților din pluton ar câștiga cu monopostul lui Hamilton: „Chiar respect ceea ce au realizat. Nu mă simt frustrat din cauza lui Lewis, deoarece are monopostul Mercedes. 90% din pluton ar putea să câștige cu monopostul ăla. Nu am nimic cu Lewis, e un pilot excepțional, dar echipa domină. Bine, poate că alții nu ar fi chiar la fel de buni că Lewis, dar trebuie să acceptăm situația așa cum este.”

Sainz a comentat pe baza afirmației fostului său coechipier: „E o idee destul de complicată. Sunt de acord cu Max, când zice că 90% din piloți ar putea să câștige cu Mercedes, dar dacă pui jumătate din pluton să lupte împotriva lui Hamilton, cu același monopost, 90% nu o să reușească să îl învingă.”

„Dar dacă îl scoți pe Hamilton din calcul, atunci oricine altcineva din actuala distribuție ar putea câștiga cu Mercedes. Asta descrie destul de bine ce se întâmplă în Formula 1, în ziua de azi, dar și faptul că Hamilton este printre cei mai buni, din istorie, chiar dacă are și cel mai bun monopost”, a declarat Sainz.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Times of India
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss