Latest Posts

Sachsenring: Bagnaia în pole, Marquez a căzut de trei ori

Vizualizări: 12885

Francesco Bagnaia obține pole position-ul la MotoGP în condiții dificile pe Sachsenring. Marc Marquez a căzut de trei ori în calificări.

Francesco Bagnaia a câștigat sesiunea de calificări si pleaca cursa de sprint și cursa principală de la Sachsenring de pe primul loc pe grila de start. El câștigă calificările de sâmbătă dimineața, pe o pistă uscată, în fața lui Luca Marini și Jack Miller. Cu toate acestea, Marc Marquez scrie istoria calificărilor: cade de trei ori și termină tot pe locul șapte pe grilă. Jonas Folger se află pe locul 20 pe grilă.

Sachsenring, Bagnaia

Iată cum a decurs Q1 la Sachsenring:
Toți piloții pornesc cu pneuri de ploaie pe o pistă care se usucă, dar parțial încă umedă. În aceste condiții dificile, Marc Marquez se află într-o ligă de sine stătătoare în prima sa încercare și pune aproximativ o secundă între el și primii săi urmăritori. După o oprire la boxe, Marc Marquez este pe cale să își îmbunătățească din nou timpul. Dar el alunecă în curba de sosire și trebuie să își lase motocicleta la locul accidentului cu cinci minute înainte de finalul sesiunii și să sprinteze înapoi la boxe.

Brad Binder, între timp, este primul pilot care a ieșit pe pistă cu pneuri slick, dar inițial este mult mai lent decât piloții cu pneuri de ploaie. Cu toate acestea, pilotul KTM își găsește în cele din urmă încrederea în slick-uri și preia clar conducerea. Maverick Vinales se află pe P2 în fața lui Marc Marquez, care este acum tot pe slick-uri cu a doua sa motocicletă. În ultima încercare, Marc Marquez reușește să-l prindă pe Maverick Vinales, astfel că singurii doi piloți care au fost pe pneuri de uscat avansează în Q2.

Maverick Vinales trebuie să se mulțumească cu locul 13 pe grila de start, cu Fabio Di Giannantonio și Augusto Fernandez alături de el. Rândul șase este alcătuit din Miguel Oliveira, Franco Morbidelli și Takaaki Nakagami. La capătul plutonului se află Raul Fernandez și Jonas Folger.

Sachsenring, Bagnaia

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acesta a fost Q2 pentru GP-ul Germaniei:
Datorită constatărilor din Q1, toți piloții încep Q2-ul decisiv cu slick-uri. Deja în al doilea tur rapid, Marc Marquez a căzut din nou în curba de sosire. El judecă greșit la frânare, aproape că se izbește de partea din spate a KTM-ului lui Jack Miller, pierde controlul mașinii sale și este aruncat violent. Marquez trebuie să fie sprijinit de către comisari când părăsește patul de pietriș, dar cu toate acestea revine la boxe cu motocicleta, complet pe neașteptate, cu opt minute în cont. Marco Bezzecchi sosește la boxe pe jos aproape în același timp, după ce și el a căzut în ultimul viraj.

Francesco Bagnaia, între timp, a trecut în fruntea clasamentului, urmat de Jorge Martin și Luca Marini. Cu două minute înainte de final, însă, Johann Zarco este cel care preia conducerea. Acum, timpii se prăbușesc: Mai întâi Jack Miller stabilește cel mai bun timp, apoi Luca Marini și în cele din urmă Francesco Bagnaia. Mai sunt posibile și alte tururi rapide, dar cum Marc Marquez cade pentru a treia oară, iar Johann Zarco se duce și el la pământ, acestea nu sunt valabile.

Sachsenring, Bagnaia

Francesco Bagnaia obține astfel pole position-ul în fața lui Luca Marini și Jack Miller. Rândul doi este alcătuit din Johann Zarco, Marco Bezzecchi și Jorge Martin. Marc Marquez ocupă locul șapte pe grilă după trei căzături, avându-i alături pe fratele Alex Marquez și Brad Binder. Pozițiile de start de la zece la doisprezece le revin lui Aleix Espargaro, Enea Bastianini și Fabio Quartararo.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

MotoGP, Marquez
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Getty Images
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss