More

  Latest Posts

  Russell vorbind despre GP-ul Turciei: „Nu despre asta este F1”

  Pilotul Williams, George Russell, a terminat în cele din urmă pe locul 16, dar a rămas frustrat de oscilațiile uriașe ale timpilor pe tur, în funcție de temperatura pneurilor, spunând că nu au făcut o cursă prea plăcută.

  “Timpul variază cu două până la trei secunde pe tur, dacă pneurile funcționează sau nu – este incredibil”, a spus Russell. “În acest weekend nu a fost cu adevărat ceea ce este Formula 1. Sunt sigur că spectacolul a arătat grozav și sunt sigur că mi-ar fi plăcut să-l văd de pe canapeaua mea de acasă.”

  “A fost doar o loterie pentru toată lumea. Îmi place să concurez pe ploaie, dar asta a fost doar, altceva. Cred că toată lumea a fost atât de încântată să vină aici și, încă din primul tur în FP1, nu am avut absolut nicio aderență”, a spus Russell.

  “Factorul decisiv, fără nici o urmă de îndoială, a fost reasfaltarea. Din câte aud și înțeleg, totul trebuia făcut chiar în ultimul moment, iar corporația turcă sau cine a condus cursa a făcut o treabă foarte bună făcând totul la timp, deși au fost întârziați de vremea rea.”

  “A fost ca și cum am condus pe gheață și, de fapt, de câte ori am ieșit de pe pistă pe asfaltul vechi, am avut mult mai multă aderență decât am avut pe circuit. Partea de beton de pe linia boxelor, care este în mod normal incredibil de alunecoasă în comparație cu pista, avea o aderență mult mai mare decât pista propriu-zisă.”

  “Nu cred că vreun pilot s-a bucurat de aceste condiții. Dacă vrei haos și masacru, iar piloții să fie făcuți să pară idioți, există alte categorii și sporturi pe care le poți viziona. Formula 1 este despre cele mai bune mașini, cei mai buni piloți, cele mai bune echipe care merg pe cele mai bune piste și arată ce pot face. În acest weekend nu a fost așa.”

  „Sunt sigur că mi-ar fi plăcut de pe canapea, dar trebuie să existe poate un punct de mijloc din care să știu că F1 poate învăța și nu mergem doar așa, dând cu banul, în fiecare săptămână.”

  Sursa: autosport.com

  Photocredit: F1 Grand Prix


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss