Latest Posts

Russell vorbind despre GP-ul Turciei: „Nu despre asta este F1”

Vizualizări: 10518

Pilotul Williams, George Russell, a terminat în cele din urmă pe locul 16, dar a rămas frustrat de oscilațiile uriașe ale timpilor pe tur, în funcție de temperatura pneurilor, spunând că nu au făcut o cursă prea plăcută.

“Timpul variază cu două până la trei secunde pe tur, dacă pneurile funcționează sau nu – este incredibil”, a spus Russell. “În acest weekend nu a fost cu adevărat ceea ce este Formula 1. Sunt sigur că spectacolul a arătat grozav și sunt sigur că mi-ar fi plăcut să-l văd de pe canapeaua mea de acasă.”

“A fost doar o loterie pentru toată lumea. Îmi place să concurez pe ploaie, dar asta a fost doar, altceva. Cred că toată lumea a fost atât de încântată să vină aici și, încă din primul tur în FP1, nu am avut absolut nicio aderență”, a spus Russell.

“Factorul decisiv, fără nici o urmă de îndoială, a fost reasfaltarea. Din câte aud și înțeleg, totul trebuia făcut chiar în ultimul moment, iar corporația turcă sau cine a condus cursa a făcut o treabă foarte bună făcând totul la timp, deși au fost întârziați de vremea rea.”

“A fost ca și cum am condus pe gheață și, de fapt, de câte ori am ieșit de pe pistă pe asfaltul vechi, am avut mult mai multă aderență decât am avut pe circuit. Partea de beton de pe linia boxelor, care este în mod normal incredibil de alunecoasă în comparație cu pista, avea o aderență mult mai mare decât pista propriu-zisă.”

“Nu cred că vreun pilot s-a bucurat de aceste condiții. Dacă vrei haos și masacru, iar piloții să fie făcuți să pară idioți, există alte categorii și sporturi pe care le poți viziona. Formula 1 este despre cele mai bune mașini, cei mai buni piloți, cele mai bune echipe care merg pe cele mai bune piste și arată ce pot face. În acest weekend nu a fost așa.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sunt sigur că mi-ar fi plăcut de pe canapea, dar trebuie să existe poate un punct de mijloc din care să știu că F1 poate învăța și nu mergem doar așa, dând cu banul, în fiecare săptămână.”

Sursa: autosport.com
Photocredit: F1 Grand Prix
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

autosport.com

Latest Posts

Don't Miss