Latest Posts

Russell: Upgrade-urile „nu vor schimba lumea” pentru Mercedes

Vizualizări: 19130

George Russell a avertizat că actualizările cuprinzătoare ale echipei sale de Formula 1, Mercedes, care va fi prezentat la sfârșitul săptămânii viitoare la Monaco, „nu vor schimba lumea pentru noi” imediat.

După ce a continuat să se distanțeze de Red Bull Racing, echipa dominantă din F1 2023, Mercedes a decis în curând că menținerea conceptului său unic de podea și sidepod a fost o greșeală. A început să lucreze la o renovare semnificativă a modelului său W14, care abordează, de asemenea, suspensia față și are ca scop să facă mașina mai puțin „dificil de condus”pentru George Russell și septuplul campion mondial Lewis Hamilton. Această actualizare mult-așteptată sosește la timp pentru prima cursă europeană a sezonului din acest weekend.

Russell, George

Dar George Russell a subliniat că Mercedes-ul său nou-nouț nu le va permite imediat Săgeților Argintii să facă un salt uriaș. În schimb, se presupune că va face din W14 o platformă mult mai stabilă pentru a o dezvolta și a extrage performanțe în continuare. „Monaco este un nou weekend, vom avea câteva piese noi pe mașină”, a declarat George Russell după ce a terminat pe locul patru în Marele Premiu de la Miami ultima cursă disputată, deoarece cursa de la Imola din acest weekend a fost anulată., cu două locuri înaintea lui Lewis Hamilton.

„Să sperăm că este pozitiv. Nu va schimba lumea pentru noi pe termen scurt, dar sperăm că este un pas în direcția bună. Cred că nu ne putem lăsa purtați de val, trebuie să vorbim pe pistă. Trebuie să vedem cum se comportă modernizările când ajungem acolo. Le încrucișăm degetele să fie geniale, dar vom ști asta doar vineri dimineață”. George Russell consideră că dificultățile de manevrabilitate ale lui W14 se află în spatele tendinței echipei Mercedes AMG F1 de a începe fiecare weekend de marele premiu pe picior greșit.

La Miami, echipa din Brackley a avut un start deosebit de dificil, Lewis Hamilton fiind eliminat în Q2, iar George Russell abia intrând în top 10. „Cred că este probabil din cauză că mașina este destul de dificil de condus în acest moment”, a declarat George Russell. „Avem multe de îmbunătățit. După cum am spus, știm unde ne aflăm în acest moment”.

Russell, George

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Explicând filozofia din spatele actualizărilor care vor fi implementate la Monaco (mai degrabă decât la Imola, așa cum era planul inițial), directorul de inginerie de pe circuit al echipei Mercedes AMG F1, Andrew Shovlin, a declarat „Sperăm că suntem mai rapid, sperăm că este mai bun în ceea ce privește calificările și ritmul de cursă. Lucrul cheie este însă că nu căutăm doar să aducem o actualizare a timpului pe tur, ci căutăm să ne îndreptăm într-o direcție de dezvoltare diferită”.

Suntem conștienți de faptul că este posibil ca Monaco să nu fie terenul ideal de testare pentru noua actualizare din cauza caracteristicilor circuitului. Cu toate acestea, anularea Marelui Premiu al Emiliei Romagna de la Imola din cauza condițiilor locale nu ne-a lăsat de ales și nu dorim să așteptăm până la Barcelona cu introducerea sa. Orice date pe care le putem obține cu privire la funcționarea noului update ne pot ajuta să facem un nou pas înainte în a fi competitivi.

„Una care credem că ne oferă o șansă mai bună, pe termen lung, de a putea lupta pentru victorii în curse și campionate mondiale. Pachetul de actualizări care vor fi puse în aplicare la Monaco reprezintă primii pași în această direcție. Sperăm să aducem și alte actualizări mai târziu în cursul anului”. Echipa Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton, cel mai vocal pilot al acesteia, au spus întotdeauna că nu vor renunța.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: Tricoumania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss