More

  Latest Posts

  Russell spune că Mexicul a fost „cea mai grea după-amiază pe care am avut-o în tot sezonul”, deoarece Williams nu reușește să înscrie puncte

  George Russell şi Williams nu au reușit să termine în top 10 în ultimele trei curse și nu au părut nici pe departe aproape să facă acest lucru în Mexic.

  O penalizare la cutia de viteze l-a văzut pe Russell pornind de pe locul 16 pe grilă, dar şi-a făcut loc prin teren în turul de început și a părut să fie în cadru pentru un final în puncte.

  După ce a alunecat înapoi pe teren pentru a ajunge în cele din urmă de unde a început, Russell a fost surprins de lipsa de competitivitate a Williams-ului și a dezvăluit o problemă ciudată pe care și-a creat-o în prima parte a cursei.

  „Să fiu sincer, a fost probabil cea mai grea după-amiază pe care am avut-o în tot sezonul – a fost foarte, foarte dificil”, a spus Russell. „Am crezut că suntem pregătiți pentru un rezultat bun după start. Am urcat pe P9 de la P16 în turul unu, pe care l-am crezut relativ puternic, dar nu eram nicăieri. Absolut nicăieri.

  “Una din acele zile. Și am crezut că am deteriorat aripa din față, așa că atunci când a fost sigur să fac asta, mi-am slăbit curelele și m-am uitat peste partea de sus și, făcând asta, am smuls tubul pentru băut, așa că am pierdut tubul pentru băuturi de când eram sub Safety Car!”

  Russell

  Ceea ce a făcut cursa lui Russell atât de frustrantă a fost promisiunea unui rezultat mai bun devreme, înainte ca totul să scape, dar nu același lucru se poate spune despre Nicholas Latifi, care a simțit că a fost de partea greșită în primul tur.

  „Cred că s-a desfăcut parțial la început”, a spus Latifi. „Va trebui să mă uit în urmă și să văd ce s-a întâmplat în videoclip, dar, evident, am pierdut mult din orice accidente care s-au întâmplat mai departe. Nu știu dacă oamenii au câștigat din ieșirea de pe pistă sau… Este doar ceva ce trebuie să văd pentru că eram oarecum blocat unde eram și nu puteam să văd cu adevărat.

  „Și apoi a fost doar o cursă cu steagurile albastre.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss