GP24 Media

LATEST POSTS

Russell spune că Mexicul a fost „cea mai grea după-amiază pe care am avut-o în tot sezonul”, deoarece Williams nu reușește să înscrie puncte

Russell
Vizualizări: 11011

George Russell şi Williams nu au reușit să termine în top 10 în ultimele trei curse și nu au părut nici pe departe aproape să facă acest lucru în Mexic.

O penalizare la cutia de viteze l-a văzut pe Russell pornind de pe locul 16 pe grilă, dar şi-a făcut loc prin teren în turul de început și a părut să fie în cadru pentru un final în puncte.

După ce a alunecat înapoi pe teren pentru a ajunge în cele din urmă de unde a început, Russell a fost surprins de lipsa de competitivitate a Williams-ului și a dezvăluit o problemă ciudată pe care și-a creat-o în prima parte a cursei.

„Să fiu sincer, a fost probabil cea mai grea după-amiază pe care am avut-o în tot sezonul – a fost foarte, foarte dificil”, a spus Russell. „Am crezut că suntem pregătiți pentru un rezultat bun după start. Am urcat pe P9 de la P16 în turul unu, pe care l-am crezut relativ puternic, dar nu eram nicăieri. Absolut nicăieri.

“Una din acele zile. Și am crezut că am deteriorat aripa din față, așa că atunci când a fost sigur să fac asta, mi-am slăbit curelele și m-am uitat peste partea de sus și, făcând asta, am smuls tubul pentru băut, așa că am pierdut tubul pentru băuturi de când eram sub Safety Car!”

Russell spune că Mexicul a fost „cea mai grea după-amiază pe care am avut-o în tot sezonul”, deoarece Williams nu reușește să înscrie puncte

Ceea ce a făcut cursa lui Russell atât de frustrantă a fost promisiunea unui rezultat mai bun devreme, înainte ca totul să scape, dar nu același lucru se poate spune despre Nicholas Latifi, care a simțit că a fost de partea greșită în primul tur.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cred că s-a desfăcut parțial la început”, a spus Latifi. „Va trebui să mă uit în urmă și să văd ce s-a întâmplat în videoclip, dar, evident, am pierdut mult din orice accidente care s-au întâmplat mai departe. Nu știu dacă oamenii au câștigat din ieșirea de pe pistă sau… Este doar ceva ce trebuie să văd pentru că eram oarecum blocat unde eram și nu puteam să văd cu adevărat.

„Și apoi a fost doar o cursă cu steagurile albastre.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES