Latest Posts

Russell revine asupra declarației că Red Bull poate câștiga toate cursele din acest sezon

Vizualizări: 17117

George Russell spune că viitoarele actualizări ale mașinilor Mercedes îl vor face să își “reevalueze” comentariile sale “la cald” potrivit cărora Red Bull poate câștiga toate cursele din acest sezon.

Russell a declarat că se așteaptă ca echipa din Milton Keynes să “câștige fiecare cursă din acest sezon” după ce Max Verstappen și Sergio Perez au reușit un dominant 1-2 în Marele Premiu de deschidere a sezonului din Bahrain și Mercedes a bifat locurile cinci și șapte,

Dar Mercedes’ s-a bucurat de un salt notabil în performanță în Australia, după ce a folosit antrenamentele pentru a rafina reglajul suspensiei în încercarea de a recupera timpul pierdut din cauza unei corelații slabe între simulările computerizate și manevrabilitatea mașinii în lumea reală.

Russell și Lewis Hamilton s-au calificat al doilea și al treilea în spatele lui Verstappen și amândoi s-au bucurat de perioade în care au condus cursa, înainte ca o defecțiune a unității de putere să-l elimine pe primul, iar Hamilton a terminat pe locul al doilea.

În timp ce Red Bull nu a fost la fel de dominantă ca în Bahrain și Arabia Saudită, prestația mai puternică a celor de la Mercedes la Melbourne l-a făcut pe Russell să își reevalueze comentariile potrivit cărora campionul în exercițiu al constructorilor va câștiga fiecare cursă.

Sergio Perez

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

El a spus despre afirmația sa inițială: “Evident, după o sesiune de calificări frustrantă, cum a fost cea din Bahrain, spui unele lucruri în căldura momentului.

“Cred în continuare că Red Bull este cu o clasă înaintea tuturor celorlalți și, cu siguranță, Lewis și cu mine am profitat la maxim [sâmbătă în Australia].

“După cum sună ceea ce spune Max, probabil că mai erau rezerve [pentru Red Bull]

“Vorbim că trei zecimi, este un pic. În mod normal, ei sunt cu o secundă în față. Acum, sunt cu trei zecimi în față. Asta este încă o cantitate uriașă în lumea F1”.

Russell a vorbit despre datele din tunelul aerodinamic arătate de viitoarele îmbunătățiri ale Mercedes, deși acestea nu vor debuta decât cel mai devreme la Marele Premiu din Emilia Romagna, la sfârșitul lunii mai.

De asemenea, echipa lucrează în continuare la perfecționarea componentelor mecanice ale mașinilor pentru a spori încrederea ambilor piloți în manevrabilitate.

mercedes

Acești pași înainte, a estimat Russell, îl vor face să “reevalueze” dacă Mercedes poate duce lupta cu Red Bull.

Întrebat dacă s-a răzgândit cu privire la o victorie clară a Red Bull, Russell a spus: “Nu, nu, nu: “Nu vom renunța, vom continua să forțăm.

“În acest moment, va trebui să reevaluăm [pretenția] atunci când vom aduce unele îmbunătățiri la mașină.

“Acela va fi primul moment în care vom ști cu adevărat dacă acestea funcționează așa cum ne așteptăm și dacă putem lupta cu Red Bull. Dar da, de ce nu?”.

Mercedes

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: GP24 Media/Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss