More

  Latest Posts

  Russell povesteşte despre „sentimentul ciudat” de după primul test cu Mercedes de la semnarea pentru 2022

  George Russell a spus că s-a simţit exraordinar conducând pentru Mercedes în testul post-sezon de la Abu Dhabi, după ce s-a retras din ultima sa ieșire cu Williams weekend-ul trecut.

  Nu este prima dată când Russell conduce un Mercedes, după ce a testat pentru prima dată pentru echipă la Hungaroring în 2017 și chiar a concurat pentru ei în GP-ul de la Sakhir din 2020.

  În 2022, totuși, el va fi coechipierul lui Lewis Hamilton, cu Russell direct în acțiune pentru Mercedes în sesiunea de două zile de la Abu Dhabi, care l-a văzut marți făcând 131 de tururi pe anvelopele Pirelli de 18 inchi.

  „Este un sentiment ciudat pentru că am testat cu echipa de nenumărate ori după curse, la sfârșitul sezonului și acum suntem din nou aici, dar evident este prima dată când sunt pilot oficial pentru echipă”, a spus Russell.

  „Așa că a fost o zi cu adevărat grozavă să mă întorc cu băieții și să învăţ despre aceste anvelope noi. Evident, este întotdeauna o experiență plăcută să conduci o mașină câștigătoare a Campionatului Mondial, Mercedes 2019, și cu aceste Pirelli de 18 inchi, care păreau că reacționează destul de pozitiv, așa că da – a fost o zi frumoasă.”

  Russell

  Tânărul de 23 de ani a testat cu permisiunea echipei Williams, pentru care tocmai și-a încheiat ultima cursă după trei sezoane. Abu Dhabi, totuși, s-a încheiat cu Russell retrăgându-şi monopostul înapoi la boxe şi a fost întrebat duminică dacă așa a vrut să se încheie mandatul lui la Williams.

  „Nu, nu aşa trebuia să se întâmple”, a răspuns el. „Dar cred că a fost un caz foarte nefericit; am avut ceva care a zburat în airbox deasupra căștii mele, ceea ce a cauzat supraîncălzirea motorului și, în cele din urmă, a trebuit să mă retrag.

  „Nimeni nu a putut face nimic în această privință, dar totuși, cu ambele Alfa retragându-se, suntem încă pe locul opt în Campionatul Constructorilor, așa că, în ansamblu, ca sezon, a fost destul de spectaculos”, a adăugat el.

  El are o misiune de îndeplinit cu Mercedes acum, Campionii Constructorilor căutând să adauge un al nouălea titlu la colecţia lor de trofee, în timp ce urmăresc să recupereze și trofeul piloților.

  “Este o mașină bună, cu siguranță este o mașină foarte bună. Chiar dacă este modificată, îți dă încredere și e o adevărată bucurie să o conduci, o poți duce la limită, ai încredere în ea”, a spus el despre Mercedes 2019.

  „De aceea a câștigat campionatul în 2019 și, după cum spun, e o experiență grozavă.”

  „Sunt puțin lovit și învinețit astăzi, să fiu sincer, este destul de strâns în mașina aia, dar anul viitor va fi mult mai bine.

  „Voi avea un pic mai mult spațiu să respir, așa că aștept cu nerăbdare asta.” a rezumat Russell la Abu Dhabi.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss