Latest Posts

Russell: “Nu mă interesează” să mă lupt cu Hamilton pentru locul 5.

Vizualizări: 17234

Pilotul de Formula 1 al echipei Mercedes AMG F1, George Russell, a declarat că nu are “niciun interes” să se lupte cu coechipierul său Lewis Hamilton, în condițiile în care echipa este în continuare lipsită de performanță.

Mercedes AMG F1 s-a confruntat cu probleme grave de porpoising pe mașina sa W13 2022, care limitează cât de jos poate rula echipa și îi împiedică pe George Russell și Lewis Hamilton să extragă cele mai mari performanțe din pachetul lor. Echipa de opt ori campioană mondială a fost departe de ritmul mașinilor de top ale echipei Scuderia Ferrari și Red Bull Racing în primele trei etape din 2022, dar atât George Russell, cât și Lewis Hamilton au reușit totuși să obțină un podium improbabil.

În deschiderea sezonului din Bahrain, Lewis Hamilton a beneficiat de un dublu DNF dramatic al Red Bull Racing pentru a termina pe locul trei, un rezultat egalat de George Russell în Australia, datorită unui off pentru Carlos Sainz Jr de la Scuderia Ferrari și a unui alt abandon al campionului mondial Max Verstappen de la Red Bull Racing.

Russell, Hamilton

Problemele de fiabilitate ale celor de la Red Bull Racing au permis celor de la Mercedes AMG F1 să se mențină pe locul doi în campionatul constructorilor, George Russell despărțindu-i și pe Charles Leclerc și Carlos Sainz pe locul doi în clasamentul piloților, în timp ce Lewis Hamilton urmează mai jos, pe locul cinci.

În timp ce George Russell a recunoscut că este „destul de nebunesc” pentru el să fie al doilea în spatele liderului detașat Leclerc, el a declarat că nu este prea interesat să fie în fața coechipierului său în timp ce echipa se luptă pentru performanță. „Aceste lucruri mici în schema lucrurilor nu înseamnă foarte mult, de fapt”, a declarat George Russell. „Evident, toată lumea vrea să termine înaintea coechipierului, dar Lewis Hamilton și cu mine nu avem niciun interes să ne luptăm pentru P5, P6”.

„Vrem să lucrăm împreună pentru a recupera acest decalaj. Așadar, nu există resentimente dacă el este în fața mea, nu există resentimente dacă eu sunt în fața lui și nu suntem prea preocupați de asta în acest moment. Avem o imagine mai mare. Iar jocul pe termen lung pe care trebuie să îl jucăm este să îi ajungem din urmă pe acești băieți, pentru că suntem aici pentru a câștiga”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Russell, Hamilton

În timp ce orice ambiții de titlu pentru Mercedes sau pentru piloții săi sunt încă puțin probabile, punctajul constant al echipei din Brackley s-ar putea dovedi esențial mai târziu, odată ce își va rezolva problema mașinii. Iar observatorii au sentimentul că Scuderia Ferrari și Red Bull Racing ar putea regreta orice alte incidente costisitoare, având în vedere că mai sunt 20 de Grand Prix-uri de disputat.

George Russell a fost de acord că rezultatele mai bune ale Mercedes AMG F1 decât merită ritmul său pur „ne mențin în competiție”, deși a avertizat că ar putea dura ceva timp până când echipa va reuși să își depășească dificultățile. „Mi-ar plăcea să spun că am făcut multe progrese, dar cred că trebuie să ne uităm la timpii pe tur și nu am redus deloc diferența. Și știm că mai avem mult de lucru, dar am încredere că putem ajunge acolo”, a explicat George Russell.

„Știm că potențialul este în mașină și avem mult de lucru pentru a extrage această performanță. Nu se va întâmpla peste noapte; nu se va întâmpla în următoarea cursă, dar cred că în timp vom ajunge acolo. Deci, pentru moment, dacă continuăm să adunăm aceste rezultate, ne menține în competiție. „Cu siguranță nu se bazează pe ritm, dar cred că a fost un început de sezon respectabil în ceea ce privește modul în care am reușit să ne optimizăm lipsa de performanță”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss