Latest Posts

Russell: Noile reguli privind podelele ar putea fi în beneficiul Mercedes.

Vizualizări: 13893

George Russell speră că restricția privind podelele flexibile care va intra în vigoare începând cu Marele Premiu al Belgiei de Formula 1 va aduce Mercedes AMG F1 mai aproape de lupta din față cu Scuderia Ferrari și Red Bull Racing.

În încercarea de a restricționa săriturile excesive ale mașinilor, organul de supraveghere al Formulei 1, FIA va introduce măsuri menite să stopeze fenomenul prin impunerea unui parametru de oscilație aerodinamică (AOM) pe care echipele nu îl pot depăși începând cu cursa de la Spa-Francorchamps. De asemenea, se înțelege că FIA instalează măsuri pentru a scoate în afara legii trucurile pe care se crede că unele echipe le-ar fi făcut prin flexarea podelelor și a planșelor pentru a obține performanțe.

Măsurile au întâmpinat rezistență din partea unor echipe, care susțin că FIA nu ar trebui să se implice în modul în care echipele își reglează mașinile, în timp ce alții susțin că dezvoltarea mașinilor a dus la reducerea severă a problemei în ultimele curse. În timp ce impactul deplin al AOM va fi realizat la Marele Premiu al Belgiei, după ce a fost doar o măsură consultativă în cursele de dinaintea pauzei de vară, George Russell, cel care a ocupat primul loc în Marele Premiu al Ungariei, crede că s-ar putea dovedi benefic pentru Mercedes AMG F1 în fața rivalilor săi din față.

Russell, Mercedes

„Cred că nu există niciun dubiu că Scuderia Ferrari și Red Bull Racing vor fi forțat regulamentul în această privință, iar noi l-am respectat așa cum a fost gândit regulamentul”, a declarat George Russell pentru Sky Sports F1 după ce a terminat pe locul trei la Hungaroring. „Dar nu există garanții că asta i-ar aduce mai aproape de noi. Știm că, dacă ar fi fost pe mașina noastră, ne-ar fi făcut mai lenți. Nu există garanții, fiecare mașină este diferită, dar nu îi va ajuta, asta e sigur”.

Reflectând asupra progresului general al Mercedes AMG F1, George Russell consideră că, dacă producătorul german poate ajunge în raza de acțiune a celor de la Scuderia Ferrari și Red Bull Racing, atunci poate lupta pentru podiumuri regulate și, eventual, pentru victorii, fiind impresionat de rata de îmbunătățire pe care echipa sa a produs-o cu mașina W13 F1.

Între Marele Premiu al Azerbaidjanului din iunie și Marele Premiu al Ungariei de luna trecută, Mercedes AMG F1 a văzut cel puțin unul dintre piloții săi pe podiumul F1 în cele șase curse, George Russell și coechipierul său Lewis Hamilton urcând împreună pe podium atât în Franța, cât și în Ungaria. „Max Verstappen și Red Bull Racing se plimbă doar”, a adăugat el. „Cred că Max Verstappen și Charles Leclerc, ei sunt la un nivel similar în acest moment, dar chiar îmi pare rău pentru Charles Leclerc, deoarece face o treabă superbă în acest moment și a fost la capătul unui mare ghinion”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Russell, Mercedes

Max Verstappen și Red Bull Racing sunt doar absolut solide săptămână de săptămână. Am văzut din ultimele două weekenduri de curse că pot aduce mașina acasă și să adune piesele, dar nu există nicio îndoială că facem progrese. Ca echipă, la începutul sezonului am terminat la aproape un minut în spatele câștigătorului cursei, dar acum, în ultimele două curse, am ajuns la 10 secunde. Așa că, dacă putem continua pe această cale, vom fi cu siguranță în cursă”.

„Spa va fi interesant, vor fi unele schimbări la unele regulamente care ar putea aduce alte echipe spre noi și cred că noi, ca echipă, avem multă încredere în noi înșine și credința că facem o treabă bună. Nu există niciun motiv pentru care să nu putem fi în combinație”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss