Latest Posts

Russell îi îndeamnă pe cei de la Mercedes să reducă rezistența la înaintare.

Vizualizări: 20119

George Russell îndeamnă Mercedes AMG F1 să reducă rezistența la înaintare, în timp ce susține că viteza lor în linie dreaptă este „la egalitate cu Scuderia Ferrari” în calificări.

George Russell este de părere că Mercedes AMG F1 are încă o șansă de a concura pentru titlu, în ciuda unui început dificil în 2022. George Russell spune că echipa sa Mercedes AMG F1 are mult de lucru dacă vrea să egaleze performanțele mașinilor Red Bull Racing pe liniile drepte.

În ciuda problemelor continue ale celor de la Mercedes AMG F1 cu „porpoising”, ca urmare a noilor reglementări tehnice, aceștia au părut să găsească o parte bună a lucrurilor în faptul că au părut cu câțiva kilometri pe oră mai rapizi pe liniile drepte decât Scuderia Ferrari, care au rulat mai mult downforce în Jeddah pentru a-și maximiza performanța în primul sector.

Russell

Inginerii de la Mercedes AMG F1 au sugerat, de asemenea, că deficiențele lor pe liniile drepte în comparație cu mașinile Red Bull Racing provin din probleme fundamentale ale șasiului și aerodinamicii, deplângând faptul că s-au învârtit „în cerc” în încercarea de a-și rezolva deficitul de performanță.

George Russell a remarcat o diferență semnificativă în sesiunile de calificări, când a rulat motorul la putere maximă, și s-a calificat al șaselea, în fața coechipierului Sir Lewis Hamilton, care a început cursa în P16, după ce a suferit din cauza unei mașini „imposibil de condus” în urma unei schimbări de set-up, ceea ce nu a adus rezultatul dorit.

„Cred că totul a arătat mai bine când am pornit motoarele pentru calificări”, a declarat George Russell pentru RN365. „Păream relativ la egalitate cu Scuderia Ferrari în ceea ce privește viteza în linie dreaptă”. Britanicul susține că echipa Red Bull Racing a reușit să stăpânească aerodinamica cu efect de sol pentru a-și asigura în continuare o viteză uimitoare pe liniile drepte, iar acest lucru, împreună cu motorul Honda deja puternic, lasă săgeților argintii mult teren de recuperat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Russell

„Echipa Red Bull Racing a rulat cu siguranță cu mai puțin eleron decât noi, dar se pare că ei accelerează foarte, foarte repede când ajung la jumătatea liniei drepte”, a adăugat el. „Se pare că fac o treabă mai bună în ceea ce privește reducerea rezistenței la o viteză mai mare. Ritmul lor pe liniile drepte în acest moment este extraordinar, așa că trebuie să lucrăm în toate domeniile pentru a ne recupera viteza”.

Pilotul Britanic în vârstă de 24 de ani insistă că echipa sa Mercedes AMG F1 are încă o șansă de a concura pentru campionat în acest an, dar susține că trebuie să își rezolve cât mai repede problemele proeminente – în special cea a „porpoising-ului” – dacă vor să concureze pentru titlu cu Red Bull Racing și Scuderia Ferrari. „Cu siguranță nu suntem în afara jocului, dar, cu siguranță, dacă nu reușim să găsim niște îmbunătățiri, nu vom avea nicio șansă să ne luptăm pentru acest campionat”, a explicat el. „Cu siguranță nu renunțăm. Am plecat de aici, din primele două curse, ca a treia cea mai bună echipă”.

George Russell rămâne optimist că deficitul poate fi redus până la sfârșitul anului. „Nu știu cum arată campionatul, dar chiar dacă vom continua așa în următoarele cinci, șase, șapte, șapte, opt curse, tot vom fi la distanță de atingere, aș spune eu”, a afirmat George Russell. „Nu există niciun motiv pentru care să nu putem să o răsturnăm”. George Russell a declarat anterior că echipa sa poate rezolva „99 la sută” din probleme dacă va reuși să eradicheze “porpoising-ul” care a afectat modelul W13 al echipei Mercedes AMG F1 până acum în acest sezon.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss