Latest Posts

Russell: “Cuvintele lui Alonso înseamnă mult pentru mine.”

Vizualizări: 14950

George Russell spune că, faptul că Fernando Alonso l-a numit starul tinerilor din F1, înseamnă mult pentru el. Russell a impresionat în continuu, de când a debutat în Formula 1, în 2019, cu Williams, reușind să fie mai bun decât orice coechipier, în calificări, pe parcursul celor 34 de Grand Prix-uri, pe care le-a adăugat în palmares.

Performanța pilotului Williams, a dus la o comparație, cu felul în care Alonso concura la începutul carierei, în 2001, când se afla la Minardi. Așadar, Alonso a fost întrebat de Sky Sports, care este tânărul pilot din actuala distribuție, care se descurcă cel mai bine:

„Toți au venit foarte bine pregătiți, de pe băncile academiilor, care i-au format din punct de vedere al performanței și talentului, ajutandu-i de la o vârstă fragedă, iar acum fac o treabă minunată.”

„Dar dintre ei, George Russell este cel care, mă surprinde în fiecare weekend, e impresionant felul în care conduce monopostul Williams, fără greșeală. Sunt chiar surprins de viteza sa naturală. Deci dacă trebuie să aleg un nume, pentru viitor, Russell este acela.”

George Russell a mai avut o sesiune de calificări deosebită, la Imola, reușind să ajungă în Q2, pentru a 8-a oară și calificandu-se pe poziția a 13-a. Juniorul Mercedes spune că a auzit cuvintele frumoase spuse de Alonso și le apreciază.

„Înseamnă enorm de mult pentru mine, venind din partea unui pilot ca Fernando. Abia aștept să concurez împotriva lui, anul viitor. Sunt sigur că va fi într-o formă de excepție. Apreciez totul.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cuvintele lui Alonso au fost susținute și de Dave Robson (unul dintre directorii Williams), care a spus că britanicul este „excepțional de bun”, mai ales luând în considerare faptul că echipa a avut un sezon foarte rău în 2019, când s-a aflat la mare distanță de restul plutonului.

„A evoluat mult, desigur că și monopostul de anul trecut a contribuit la asta, dar chiar și așa, cred că a făcut tot ce a putut, în condițiile de anul trecut. Cred că problemele de anul trecut, l-au determinat să învețe atât.”

„Sper că se va uita în urmă, peste 5 sau 10 ani și va realiza că 2019 este foarte valoros- mizerabil la acea vreme, dar bun pe termen lung. El este un pilot valoros. Are încredere în el, acum și experiență pentru a ne ghida. Mai are mult de muncit, dar cu siguranță a evoluat. Cred că este foarte talentat și un punct cheie pentru echipă.”

Sursa: autosport.com
Photocredit: panetf1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

autosport.com

Latest Posts

Don't Miss