More

  Latest Posts

  Rusia privește prima cursă F1 2020 cu spectatori.

  Rusia ar putea fi prima țară care a găzduit o cursă de Formula 1 cu spectatori în 2020. Acesta este punctul de vedere al lui Alexey Titov, șeful promotorului de cursă Sochi Rosgonki. El spune că planul actual este ca cursa să meargă înainte exact așa cum era programat pe 27 septembrie. „Cred că cursa noastră are toate șansele să fie prima cu un public”, a spus el.

  „De asemenea, trebuie să înțelegem că situația cu epidemia este destul de dificilă și este prematur chiar acum să spunem cum va arăta totul la sfârșitul lunii septembrie”. „Data noastră este neschimbată”. Orice versiuni ale calendarului care se derulează pe internet sunt doar ghiciri, deoarece Formula 1 nu are decât o înțelegere clară: că cursele din Austria vor fi pe 5 și 12 iulie.

  „Nu există nicio înțelegere detaliată dincolo de cele două curse”, a spus Titov. Un alt promotor de cursă cu o dată din septembrie, Singapore, a anunțat că „nu este posibil să se desfășoare cursa în spatele ușilor închise”.

  „Calendarul pentru sezonul 2020 este în prezent finalizat și Singapore GP a menținut un dialog deschis cu F1, guvernul și părțile interesate în acest timp, pentru a evalua posibilitățile diferite”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Straits Times.

  Fostul șef al F1, Flavio Briatore, a declarat agenției italiene de știri ADNkronos: „Primele curse din Europa în vară vor fi cu siguranță în spatele ușilor închise”.  „Sperăm însă că va avea loc o redeschidere – chiar dacă este parțială – pentru public”, a spus el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss