Latest Posts

Rotac se întoarce pe Transilvania Motor Ring.

Vizualizări: 13289

Penultimul popas din sezonul 2022 al ROTAC va fi tot pe spectaculosul circuit Transilvania Motor Ring, etapa a 4-a fiind una foarte importantă în economia campionatului.

Circuitul în lungime de 3,7 kilometri poate să pună probleme serioase concurenților, atenția acestora fiind serios pusă la încercare de traseul cu spații mici de degajare, precum și de parapetul aflat adesea în proximitatea pistei. În același timp, vremea poate juca un rol important în desfășurarea competiției, deoarece în acest sfârșit de săptămâna sunt prognozate șanse considerabile de ploaie în zona unde se află circuitul.

RoTac

Runda a patra poate avea un cuvânt de spus în clasamentele acestui sezon, luptele pentru titlul de campion național putând fi decise în unele clase chiar de la Transilvania Motor Ring. Piloți precum Tudor Beștea (SuperSport), Răzvan Hodea (PRO) sau Adrian Vintilă (Race) pot încheia disputa la la sfârșitul acestei etapă, avansul față de locul 2 la clasele lor fiind unul destul de confortabil. Lista de înscrieri este deja una încărcată, nume cunoscute din ROTAC spunând prezent și la această etapă, iar spectacolul fiind astfel garantat.

Etapa a patra din Campionatul Național de Time Attack ROTAC va fi transmisă live Duminică, 14 August, pe canalul de Youtube-Federația Română de Automobilism Sportiv și Facebook-ROTAC, manșa de SuperLap, cât și cursa de Pocket Rocket Sprint urmând să fie difuzate în direct, sub comentariul asigurat de Stef Raita și Cristina Lazăr.

RoTac

ROTAC este sprijinit de Nankang Motorsport Europe, SRZ Powdercoating, TCM Tuning, Pro Detaling, TF Service, Racing Nick, Smart Driving Romania, fiind organizat în parteneriat cu MRT Motorsport, sub egida FRAS.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Time Attack găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia
Photocredit: ValleB Photography - ROTAC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss