More

  Latest Posts

  Rotac se întoarce pe Transilvania Motor Ring.

  Penultimul popas din sezonul 2022 al ROTAC va fi tot pe spectaculosul circuit Transilvania Motor Ring, etapa a 4-a fiind una foarte importantă în economia campionatului.

  Circuitul în lungime de 3,7 kilometri poate să pună probleme serioase concurenților, atenția acestora fiind serios pusă la încercare de traseul cu spații mici de degajare, precum și de parapetul aflat adesea în proximitatea pistei. În același timp, vremea poate juca un rol important în desfășurarea competiției, deoarece în acest sfârșit de săptămâna sunt prognozate șanse considerabile de ploaie în zona unde se află circuitul.

  RoTac

  Runda a patra poate avea un cuvânt de spus în clasamentele acestui sezon, luptele pentru titlul de campion național putând fi decise în unele clase chiar de la Transilvania Motor Ring. Piloți precum Tudor Beștea (SuperSport), Răzvan Hodea (PRO) sau Adrian Vintilă (Race) pot încheia disputa la la sfârșitul acestei etapă, avansul față de locul 2 la clasele lor fiind unul destul de confortabil. Lista de înscrieri este deja una încărcată, nume cunoscute din ROTAC spunând prezent și la această etapă, iar spectacolul fiind astfel garantat.

  Etapa a patra din Campionatul Național de Time Attack ROTAC va fi transmisă live Duminică, 14 August, pe canalul de Youtube-Federația Română de Automobilism Sportiv și Facebook-ROTAC, manșa de SuperLap, cât și cursa de Pocket Rocket Sprint urmând să fie difuzate în direct, sub comentariul asigurat de Stef Raita și Cristina Lazăr.

  RoTac

  ROTAC este sprijinit de Nankang Motorsport Europe, SRZ Powdercoating, TCM Tuning, Pro Detaling, TF Service, Racing Nick, Smart Driving Romania, fiind organizat în parteneriat cu MRT Motorsport, sub egida FRAS.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Time Attack găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia

  Photocredit: ValleB Photography - ROTAC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss