More

  Latest Posts

  Rossi este pregătit de un rămas bun “special” la Misano

  Valentino Rossi, de 9 ori Campion Mondial, este pregătit pentru o finală emoţionantă în MotoGP pe circuitul de acasă.

  Va fi un weekend emoționant pentru mulți la Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna. Duminică, 24 octombrie, Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) va participa la ultima sa cursă de MotoGP pe pământul său, pe iubitul său circuit Misano Marco Simoncelli.

  46 valentino rossi lg67347.middle

  De nouă ori Campion Mondial, Rossi a anunțat că își va pune costumul în cui la sfârșitul acestui sezon în timpul GP-ului din Stiria din august, cu cea de-a doua tranșă la Misano – o pistă pe care Rossi a crescut – acționând ca ultimul său rămas bun faţă de adoratorii italieni.

  Rossi, care a câștigat de trei ori la Misano, se așteaptă la un weekend mai greu decât cu ce s-au confruntat piloții în urmă cu o lună pe coasta Adriaticii, deoarece condițiile sunt mai răcoroase.

  Scopul pentru Doctor în weekendul său de rămas bun italian este să încerce să fie mai competitiv decât a fost și, în timp ce o victorie sau un podium pare, din păcate, nerealist pentru Rossi, echipa sa și fanii săi, o plimbare solidă cu puncte va semnala un weekend de succes pentru pilotul de 42 de ani.

  „A fost bine să avem aceste două săptămâni fără curse, deoarece am avut niște momente aglomerate – inclusiv călătoria în SUA, care a fost o cursă cu adevărat solicitantă”, comentează Rossi, previzualizând viitoarea cursă de la Misano.

  51491497912 35986bab80 k.gallery full top lg

  „În acest timp m-am antrenat din greu acasă pentru a mă asigura că putem face față ultimelor trei curse din acest sezon în cea mai bună stare fizică.

  „A doua cursă de la Misano va fi mai dură decât prima, deoarece este probabil să fie mai rece decât acum o lună. Trebuie să lucrăm pentru a da tot ce putem, să încercăm să fim puțin mai rapizi decât în ultimele curse și să reglăm setările pentru a fi mai competitivi.

  Cursa anterioară de la Misano a fost deja un moment cu adevărat emoționant pentru mine și, desigur, aceasta va fi o cursă specială acasă și sper că fanii italieni se pot bucura de ea.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

   

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss