GP24 Media

LATEST POSTS

Rossi este pregătit de un rămas bun “special” la Misano

Rossi
Vizualizări: 10648

Valentino Rossi, de 9 ori Campion Mondial, este pregătit pentru o finală emoţionantă în MotoGP pe circuitul de acasă.

Va fi un weekend emoționant pentru mulți la Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna. Duminică, 24 octombrie, Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) va participa la ultima sa cursă de MotoGP pe pământul său, pe iubitul său circuit Misano Marco Simoncelli.

Rossi este pregătit de un rămas bun "special" la Misano

De nouă ori Campion Mondial, Rossi a anunțat că își va pune costumul în cui la sfârșitul acestui sezon în timpul GP-ului din Stiria din august, cu cea de-a doua tranșă la Misano – o pistă pe care Rossi a crescut – acționând ca ultimul său rămas bun faţă de adoratorii italieni.

Rossi, care a câștigat de trei ori la Misano, se așteaptă la un weekend mai greu decât cu ce s-au confruntat piloții în urmă cu o lună pe coasta Adriaticii, deoarece condițiile sunt mai răcoroase.

Scopul pentru Doctor în weekendul său de rămas bun italian este să încerce să fie mai competitiv decât a fost și, în timp ce o victorie sau un podium pare, din păcate, nerealist pentru Rossi, echipa sa și fanii săi, o plimbare solidă cu puncte va semnala un weekend de succes pentru pilotul de 42 de ani.

„A fost bine să avem aceste două săptămâni fără curse, deoarece am avut niște momente aglomerate – inclusiv călătoria în SUA, care a fost o cursă cu adevărat solicitantă”, comentează Rossi, previzualizând viitoarea cursă de la Misano.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Rossi este pregătit de un rămas bun "special" la Misano

„În acest timp m-am antrenat din greu acasă pentru a mă asigura că putem face față ultimelor trei curse din acest sezon în cea mai bună stare fizică.

„A doua cursă de la Misano va fi mai dură decât prima, deoarece este probabil să fie mai rece decât acum o lună. Trebuie să lucrăm pentru a da tot ce putem, să încercăm să fim puțin mai rapizi decât în ultimele curse și să reglăm setările pentru a fi mai competitivi.

Cursa anterioară de la Misano a fost deja un moment cu adevărat emoționant pentru mine și, desigur, aceasta va fi o cursă specială acasă și sper că fanii italieni se pot bucura de ea.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES