Latest Posts

Rossi ar dori să meargă la SRT Yamaha MotoGP în 2021 pentru a își extinde cariera

Vizualizări: 18742

Valentino Rossi spune că va fi deschis la o mutare în satelitul echipei Yamaha MotoGP Petronas SRT, dacă asta ar însemna că și-ar putea prelungi cariera de top. Yamaha îi va câștiga din nou pe Rossi și Maverick Vinales în 2020, însă formațiunea de anul trecut, Fabio Quartararo, este probabil să-l pună în dispută pentru un loc de fabrica din 2021.

Ducati a arătat că este interesat să-l braconeze pe Vinales pentru 2021, iar Quartararo este probabil să atragă interes din alte părți în prima parte a campaniei 2020.

Deși este foarte acceptat faptul că Rossi va avea un loc la Yamaha atâta timp cât își dorește unul, el a recunoscut pentru prima dată că ar putea lua în considerare schimbul de locuri cu Quartararo și va merge cu un M1 în 2021, dacă ar decide să nu se retragă după 2020 “Nu văd o diferență pentru a merge la Petronas”, a spus Rossi într-un interviu recent cu Gazzetta dello Sport.

Rossi ar dori să meargă la SRT Yamaha MotoGP în 2021 pentru a își extinde cariera

„Aș prefera să rămân acolo unde sunt, dar suntem trei piloți pe două locuri, așa că trebuie să vă gândiți la un al treilea [loc].” Și pentru mine, chiar dacă este Petronas, nu mi se pare atât de rea echipa. Dar poate Vinales va merge, sau Quartararo schimbă motocicleta, cine știe. “Voi avea nevoie de ceva timp pentru a înțelege, la mijlocul sezonului. Voi vorbi cu [șeful echipei Lin] Jarvis și Yamaha pentru a vedea ce cred ei.” Din păcate, în MotoGP-ul de astăzi, totul este decis la începutul anului. ”

Rossi a declarat luna trecută la Gulf că ar fi „mai bine să nu-i se reînnoiască” contractul, decât dacă rezultatele sale s-ar îmbunătăți la începutul anului 2020. Dar a spus că se consideră privilegiat că i s-a acordat în esență puterea de a decide când să sune și nu riscă să fie împins. “Yamaha spune că nu se simte ostatic, ci crede în competitivitatea mea”, a spus el. „Acest lucru este important.” Este o mare onoare și, de asemenea, un mare lux pentru un pilot să renunțe când decide el. De obicei, te lasă blocat “.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss