More

  Latest Posts

  Rossi ar dori să meargă la SRT Yamaha MotoGP în 2021 pentru a își extinde cariera

  Valentino Rossi spune că va fi deschis la o mutare în satelitul echipei Yamaha MotoGP Petronas SRT, dacă asta ar însemna că și-ar putea prelungi cariera de top. Yamaha îi va câștiga din nou pe Rossi și Maverick Vinales în 2020, însă formațiunea de anul trecut, Fabio Quartararo, este probabil să-l pună în dispută pentru un loc de fabrica din 2021.

  Ducati a arătat că este interesat să-l braconeze pe Vinales pentru 2021, iar Quartararo este probabil să atragă interes din alte părți în prima parte a campaniei 2020.

  Deși este foarte acceptat faptul că Rossi va avea un loc la Yamaha atâta timp cât își dorește unul, el a recunoscut pentru prima dată că ar putea lua în considerare schimbul de locuri cu Quartararo și va merge cu un M1 în 2021, dacă ar decide să nu se retragă după 2020 “Nu văd o diferență pentru a merge la Petronas”, a spus Rossi într-un interviu recent cu Gazzetta dello Sport.

  „Aș prefera să rămân acolo unde sunt, dar suntem trei piloți pe două locuri, așa că trebuie să vă gândiți la un al treilea [loc].” Și pentru mine, chiar dacă este Petronas, nu mi se pare atât de rea echipa. Dar poate Vinales va merge, sau Quartararo schimbă motocicleta, cine știe. “Voi avea nevoie de ceva timp pentru a înțelege, la mijlocul sezonului. Voi vorbi cu [șeful echipei Lin] Jarvis și Yamaha pentru a vedea ce cred ei.” Din păcate, în MotoGP-ul de astăzi, totul este decis la începutul anului. ”

  Rossi a declarat luna trecută la Gulf că ar fi „mai bine să nu-i se reînnoiască” contractul, decât dacă rezultatele sale s-ar îmbunătăți la începutul anului 2020. Dar a spus că se consideră privilegiat că i s-a acordat în esență puterea de a decide când să sune și nu riscă să fie împins. “Yamaha spune că nu se simte ostatic, ci crede în competitivitatea mea”, a spus el. „Acest lucru este important.” Este o mare onoare și, de asemenea, un mare lux pentru un pilot să renunțe când decide el. De obicei, te lasă blocat “.

  Sursa: Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss