More

  Latest Posts

  Ross Brawn: Schumacher și Hamilton împărtășesc „un talent primit de la Dumnezeu”

  Șeful Formulei 1, Ross Brawn, spune că Michael Schumacher și Lewis Hamilton – de 7 ori campioni mondiali – împărtășesc „un talent primit de la Dumnezeu”, care îi deosebește de rivali. Pilotul britanic, de la Mercedes, a obținut cel de-al 7-lea titlu, în acest weekend, în Grand Prix-ul Turciei, după o victorie splendidă, într-o cursă pe ploaie.

  Brawn a fost martor direct al succesului lui Schumacher, fiind directorul tehnic de la Ferrari și Benetton, în acea perioadă și totodată, el este unul dintre cei care l-au atras pe Hamilton către Mercedes.

  „Felicitări lui Lewis. A demonstrat că este un talent excepțional. A fost demonstrația perfectă pentru ceea ce reprezintă – este de 7 ori campion mondial; a egalat recordul lui Michael. Este genul de dominanță pe care într-o carieră în motorsport, o vezi doar o dată. Eu am fost destul de binecuvântat, încât să o văd de două ori.”

  „Am avut norocul de a lucra cu ambii. Sunt două caractere diferite, ceea ce e minunat, deoarece nu vrei caractere repetitive în F1. Lewis e diferit de Michael în felul în care abordează lucrurile. La bază, au amândoi un talent primit de la Dumnezeu.”

  Brawn afirmă faptul că victoria din Grand Prix-ul Turciei, în circumstanțele date, demonstrează în mod perfect, abilitatea lui Hamilton de a învinge adversitățile: „Sunt mereu captivat de comentariile făcute de Lewis, în timpul curselor, pe radio-ul echipei, care sugerează ideea că lucrurile nu stau bine. Dar mereu livrează la maxim.”

  „În Turcia, deși cei de la Mercedes au avut probleme cu ritmul, tot weekend-ul, datorită lipsei de aderenta, a fost calm în timpul cursei, a avut răbdare, a avut o strategie bună și a împins mai mult când a fost nevoie. A făcut pneurile să lucreze bine, când restul nu au reușit.”

  „Victoria de duminică nu a fost obținută ușor. Nu a adus monopostul pe pole și apoi, a dispărut la distanță. A fost un weekend dificil pentru el, în ceea ce privește vremea, condițiile generale și pista. Clar, nu a fost inițial, pe placul celor de la Mercedes, dar au ținut capul plecat și s-au gândit îndelung. A venit (Lewis) din mijlocul grilei. Câștigă când nu i se opune nimeni și câștigă și când are o provocare mare.”

  „Este greu să găsești un punct slab în armura lui Lewis. Câteodată pare că este emoționat pe radio, dar echipa știe cum să îl calmeze, prin intermediul lui Pete Bonnington, inginerul său. Bono nu este uluit de nimic din ceea ce spune Lewis și are răspunsuri bune atunci când acesta e prea entuziasmat. Toți lucrează excepțional în echipă. În acest moment, Hamilton este la apogeul carierei și nu stiu când performanța sa va începe să scadă”, a concluzionat Brawn.

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss