More

  Latest Posts

  Ross Brawn dezvăluie circuitele preferate ale fanilor care ar putea face o revenire în F1 2020.

  Săptămâna trecută, F1 a confirmat primele 8 curse din calendarul 2020 și locul unde urmau să aibă loc. Toate cele 8 curse confirmate până acum sunt în Europa. Săptămâna trecută, directorul echipei Mercedes, Toto Wolff a menționat posibilitatea de a avea curse în Orientul Mijlociu, la sfârșitul acestui an. Totuși, acest lucru nu a fost confirmat încă. În schimb, deocamdată, Formula 1 se uită la posibilitatea de a mai avea câteva curse în Europa.

  Directorul general al F1, Ross Brawn confirmă că încearcă să aibă mai multe curse în Europa. Ross Brawn a spus: „Acum că niciun fan nu are voie să meargă la curse, modelul devine foarte diferit de normal. Desigur, asta înseamnă că există mai multe circuite care se califică pentru un loc din calendar. Aveți Mugello, Hockenheim, Imola, Portimao, Estoril și Jerez. Acestea sunt locuri unde se pot desfășura curse și unde transmisia TV poate fi ușor facilitată”.

  Mai mult, el a spus: „Toate aceste curse pot fi realizate într-o perioadă destul de scurtă, deoarece fără fani nu există vânzare de bilete. Un circuit permanent este, de asemenea, perfect pentru această situație, deoarece nu aveți mult de lucru pentru a-l pregăti pentru o cursă. În acest sens, există o mulțime de opțiuni în Europa în care putem face o cursă”.

  Dacă într-adevăr există mai multe curse planificate pentru Europa, asta poate însemna doar că FIA încearcă tot posibilul, pentru a obține un sezon cât se poate de lung. Deoarece majoritatea curselor vor avea loc în Europa, echipele și piloții nu vor avea și un program de călătorie agitat. Înseamnă, de asemenea, că vor fi bine odihniți și proaspeți în timp pentru următoarea cursă.

  Cu toate acestea, fanii F1 nu vor avea grijă unde vor avea loc cursele, atât timp cât vor primi cursele. A avea weekend-uri de curse în fiecare săptămână ar fi cu siguranță nemaipomenit, din perspectiva fanilor, nu-i așa? Băieți (și fete), acesta se conturează pentru a fi un sezon intens și interesant!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss