Latest Posts

Ross Brawn dezvăluie circuitele preferate ale fanilor care ar putea face o revenire în F1 2020.

Vizualizări: 18233

Săptămâna trecută, F1 a confirmat primele 8 curse din calendarul 2020 și locul unde urmau să aibă loc. Toate cele 8 curse confirmate până acum sunt în Europa. Săptămâna trecută, directorul echipei Mercedes, Toto Wolff a menționat posibilitatea de a avea curse în Orientul Mijlociu, la sfârșitul acestui an. Totuși, acest lucru nu a fost confirmat încă. În schimb, deocamdată, Formula 1 se uită la posibilitatea de a mai avea câteva curse în Europa.

Directorul general al F1, Ross Brawn confirmă că încearcă să aibă mai multe curse în Europa. Ross Brawn a spus: „Acum că niciun fan nu are voie să meargă la curse, modelul devine foarte diferit de normal. Desigur, asta înseamnă că există mai multe circuite care se califică pentru un loc din calendar. Aveți Mugello, Hockenheim, Imola, Portimao, Estoril și Jerez. Acestea sunt locuri unde se pot desfășura curse și unde transmisia TV poate fi ușor facilitată”.

Mai mult, el a spus: „Toate aceste curse pot fi realizate într-o perioadă destul de scurtă, deoarece fără fani nu există vânzare de bilete. Un circuit permanent este, de asemenea, perfect pentru această situație, deoarece nu aveți mult de lucru pentru a-l pregăti pentru o cursă. În acest sens, există o mulțime de opțiuni în Europa în care putem face o cursă”.

Dacă într-adevăr există mai multe curse planificate pentru Europa, asta poate însemna doar că FIA încearcă tot posibilul, pentru a obține un sezon cât se poate de lung. Deoarece majoritatea curselor vor avea loc în Europa, echipele și piloții nu vor avea și un program de călătorie agitat. Înseamnă, de asemenea, că vor fi bine odihniți și proaspeți în timp pentru următoarea cursă.

Cu toate acestea, fanii F1 nu vor avea grijă unde vor avea loc cursele, atât timp cât vor primi cursele. A avea weekend-uri de curse în fiecare săptămână ar fi cu siguranță nemaipomenit, din perspectiva fanilor, nu-i așa? Băieți (și fete), acesta se conturează pentru a fi un sezon intens și interesant!

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss