Latest Posts

Rosberg nu este interesat să concureze din nou

Vizualizări: 10326

Nico Rosberg spune că nu mai are nicio dorință de a concura din nou, nici măcar în noua sa echipă din seria Extreme E. Fostul pilot (acum 35) a părăsit Formula 1, imediat după ce a obținut titlul cu Mercedes în 2016.

Rosberg a fost întrebat de ce nu va concura chiar el în echipa sa de Extreme E: „În primul rând, chiar nu-mi doresc să mai fiu pilot. Sunt fericit cu noua mea viață de antreprenor. În al doilea rând, nu am experiență în off-road și este important pentru mine să câștigăm, ca și echipă”, a declarat pentru Speed Week.

Rosberg nu este interesat nici de alte serii electrice foarte cunoscute (Formula E): „Problema mea, este că vreau să îmi păstrez flexibilitatea și libertatea de care beneficiez acum. Iar în Formula E, se depune o muncă intensă.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss