More

  Latest Posts

  Rosberg consideră că Verstappen îl poate învinge pe Hamilton în 2021

  Într-un interviu acordat canalului britanic, Sky Sports, Nico Rosberg a vorbit despre cariera sa, despre rivalitatea sa cu Lewis Hamilton, dar și despre cine l-ar putea învinge pe britanic în noul sezon de Formula 1 ce stă să înceapă.

  Cu șapte sezoane la activ în cadrul echipei Mercedes, între 2010 și 2016, Nico Rosberg a discutat despre cariera sa, dar și despre noul sezon ce va începe săptămâna viitoare în Bahrain. Germanul, campion mondial în 2016, consideră că Max Verstappen îl poate învinge pe Lewis Hamilton în acest sezon.

  “Sunt îndrăgostit de sportul nostru, iar pentru binele lui, cel mai bun lucru ar fi ca Red Bull să le poată pune probleme celor de la Mercedes și lui Lewis în încercarea sa de a obține cel de-al optulea titlu mondial din carieră.” a declarat Nico Rosberg în timpul interviului pentru postul britanic.

  “Cred că Max Verstappen are cea mai bună șansă a sa de până acum, mai ales după felul în care a mers în testele din presezon. Nimeni nu a mai fost așa aproape de foarte mulți ani.” a concluzionat fostul campion mondial.

  Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost coechipieri la Mercedes între 2013 și 2016. În cele patru sezoane petrecute împreună, cei doi și-au împărțit titlurile mondiale între 2014 și 2016, cu Lewis Hamilton impunându-se în 2014 și 2015 și Nico Rosberg în 2016. Imediat după adjudecarea titlului din 2016, germanul și-a anunțat retragerea din Formula 1, la doar 31 de ani.

  Încercarea lui Max Verstappen și de Red Bull Racing de a stopa hegemonia lui Lewis Hamilton și Mercedes va porni la start weekendul viitor atunci când este programat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursă din 2021.

  Sursa: Sky Sports

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss