Latest Posts

Românul Jacopo Hosciuc ia prima sa victorie în Cupa Nordică a Talentelor

Vizualizări: 31047

Românul Jacopo Hosciuc se află pe prima treaptă a podiumului înaintea lui Farkas și un prim podium pentru Willemsen, pe măsură ce evenimente dramatice îi lovesc pe jucătorii cheie din clasament.

Jacopo Hosciuc (Hos Racing Team) este cea mai nouă completare a clubului câștigătorilor, românul obținând o primă victorie cu stil la Assen, lovind chicana finală pentru a pune în sfârșit un ghinion la culcare. Kevin Farkas (Agria Racing Team) a fost pilotul care tocmai a pierdut, ungurul fiind obligat să se mulțumească cu P2, iar Noel Willemsen (MCA Racing Team) luând primul său podium pentru a încheia un weekend impresionant.

Românul Jacopo Hosciuc ia prima sa victorie în Cupa Nordică a Talentelor

A existat o dramă cheie pentru Lorenz Luciano (Junior Black Knights Team), precum și pentru Rossi Moor (FAIRIUM Next Generation Riders Team) şi Jakub Gurecky (JRT Brno Circuit), deoarece Assen a găzduit câteva accidente și ciocniri…

În afara liniei, Moor a scăpat bine și a reușit să-i interzică lui Luciano lovitura, deși belgianul a lovit repede. Inițial, un grup de patru persoane se desprindea, dar primul eveniment dramatic nu a întârziat să apară.

Românul Jacopo Hosciuc ia prima sa victorie în Cupa Nordică a Talentelor

Mergând în chicana Geert Timmer din turul 3, Luciano era în față și Moor căuta linia interioară, iar pe măsură ce numărul 81 a intrat, Moor era acolo. Cei doi au făcut contact și amândoi s-au îndreptat spre pietriș – Luciano jos, Moor capabil să rămână în şa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Asta i-a lăsat pe Hosciuc și Gurecky în fruntea unei lupte uriașe, iar acea luptă a mers până la finish… și la chicana Geert Timmer. Farkas conducea drumul spre intrare, dar Hosciuc și-a judecat perfect atacul și s-a aliniat pentru a-i nega ungurului depăşirea. Moor a avut însă alte idei, alegând o mișcare 2 la 1 și apoi trebuind să se retragă, lăsându-l pe Hosciuc să obțină prima victorie NTC în stil, înaintea lui Farkas în P2.

Moor s-a adunat pentru a rămâne în cursă, dar, făcând acest lucru, a venit împreună cu Gurecky – și cu pilotul ceh din exterior, el a ieşit în afara trasei și prin pietriș, pierzând un număr bun de poziții. Willemsen a evitat haosul pentru un P3 și o răsplată bună pentru un weekend de plin de muncă grea.

Hosciuc

Jonas Kocourek (JRT Brno Circuit), Allesauto Racing’s Jordan Bartucca, Kas Beekmans (Team KNMV), Tibor Varga (Forty Racing) și Martin Vincze (Chrobák Motorsport Egyesület) au ocupat locurile de la P4 la P8.

Moor este clasat pe locul nouă, deși asta după o penalizare cu trei poziții aplicată după cursă, deoarece ungurul a trecut linia puțin mai devreme. El ia câteva puncte, dar câștigă puțin în faţa lui Gurecky, deoarece numărul 59 a reușit să revină pe pistă și să termine cursa în locul 10, forțat să limiteze daunele.

Acum ne întoarcem în Austria și la Red Bull Ring pentru finalul sezonului, cu titlul pe linie, iar Gurecky la un pas de glorie. Poate pilotul ceh să încheie afacerea în Spielberg? Vom afla peste două săptămâni!

Mai multe ştiri despre Cupa Nordică a Talentelor găsiţi AICI!

 

Sursa: NTC
Photocredit: HOS Racing Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

NTC

Latest Posts

Don't Miss