More

  Latest Posts

  Romanian Rally League: Alexandru Botoș câștigă “Raliul Sibiului” virtual

  Runda cu numărul 4 din Romanian Rally League s-a ținut pe probele din Noua Zeelandă, acestea simulând runda a patra din Campionatul Național de Raliuri de la noi, “temutul” Raliu al Sibiului, cel de pe macadam.

  Alexandru Botoș reușește să se impună la bordul unui VW Polo R5. Pe podiumul raliului au mai urcat Vasile Jitaru și Flaviu Satmar, ambii pe VW Polo R5. Același podium s-a consemnat și la categoria R5.

  Mihnea Hanea obține victoria la clasa R2, fiind urmat de Vlad Răducanu și de Radu Lambrino. Toți trei au folosit același material de concurs, Ford Fiesta R2T.

  La H3, BMW M3 a monopolizat podiumul. Învingător a fost Andrei Bangălă. Alex Cascatău încheie pe doi cu aceeași mașină cu care concurează și în RLR, iar Alex Rus prinde locul 3 la finalul etapei.

  Etapa cu numărul 5, “Raliul Bacăului” a început deja, în joc folosindu-se probele speciale din Scoția. Cursa se termină sâmbătă în data de 2 Mai.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia
  Photocredit: Screenshot Dirt Rally 2.0

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Author-Andrei Mangalia

  Latest Posts

  Don't Miss