More

  Latest Posts

  Romanian Rally League: Alexandru Botoș câștigă “Raliul Sibiului” virtual

  Runda cu numărul 4 din Romanian Rally League s-a ținut pe probele din Noua Zeelandă, acestea simulând runda a patra din Campionatul Național de Raliuri de la noi, “temutul” Raliu al Sibiului, cel de pe macadam.

  Alexandru Botoș reușește să se impună la bordul unui VW Polo R5. Pe podiumul raliului au mai urcat Vasile Jitaru și Flaviu Satmar, ambii pe VW Polo R5. Același podium s-a consemnat și la categoria R5.

  Mihnea Hanea obține victoria la clasa R2, fiind urmat de Vlad Răducanu și de Radu Lambrino. Toți trei au folosit același material de concurs, Ford Fiesta R2T.

  La H3, BMW M3 a monopolizat podiumul. Învingător a fost Andrei Bangălă. Alex Cascatău încheie pe doi cu aceeași mașină cu care concurează și în RLR, iar Alex Rus prinde locul 3 la finalul etapei.

  Etapa cu numărul 5, “Raliul Bacăului” a început deja, în joc folosindu-se probele speciale din Scoția. Cursa se termină sâmbătă în data de 2 Mai.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Screenshot Dirt Rally 2.0


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss