GP24 Media

LATEST POSTS

Romanian Radical Cup – Rezumat a lui Leo Borlovan.

Radical
Vizualizări: 17373

Mă bucur că am putut să mă întorc cu bine acasă și nu doar atât, ci și cu rezultate mai mult decât pozitive aș putea spune. Încă din iarna de când am auzit primele zvonuri despre acest campionat (Romanian Radical Cup) mi s-a părut o provocare interesanta.

Radical

Într-un final am luat aceasta provocare în considerare că fiind cea mai bună varianta de competiție pentru mine în acest an competițional. Ziua de teste când am avut primul contact cu Radical SR1 a fost extraordinara. M-am adaptat destul de repede la “dorințele” mașinii, mi-a plăcut comportamentul ei încă de la prima sesiune, iar pe finalul zilei am reușit să stabilesc și recordul de timp Radical SR1 pe circuitul Motorpark Romania(1:43.8 la acel moment).

Așadar finalizând o zi de teste cu rezultate excelente, am obținut un loc pentru a participa în Romanian Radical Cup pot spune și cu un titlu de “favorit”. După 2 zile a urmat să se desfășoare prima etapa a acestui campionat pe același circuit de la Adâncată. Sesiunea de antrenamente și prima sesiune de calificări m-au luat prin surprindere deoarece s-a produs o mică încurcătură la setup-ul mașinii și aveam considerabil mai putina aderenta pe partea din fata a mașinii (subvirare excesiva), lucru care m-a împiedicat să replic timpii pe tur reușiți în ziua de teste.

Radical

Începând cu a doua sesiune de calificări mașină a avut setarea corecta și am putut să revin la ritmul cu care mă obișnuisem, ba mai mult, am putut să îmi dobor recordul setat vineri la teste cu timpul de 1:43.4. A urmat apoi prima cursa în care am luat startul de pe poziția 8 și am reușit să ajung pe locul 3 la general chiar în primul viraj gratie unui start “fulger”. Câteva tururi mai târziu am ratat apexul primului viraj și astfel i-am “oferit” poziția lui Radu Dumitrescu, dar am rămas constant, am făcut chiar best lap în cursa la clasa SR1 și pe sfârșit am putut să îl depășesc și să îmi reiau poziția de lider la clasa SR1 și să câștig cursa.

Cursa 2 a început la scurt timp după prima, de aceasta data am plecat de pe poziția a2-a al grilei lângă mine pe locul 1 avându-l pe Gabriel Stoian pilotând un Radical RXC GT3. Am luat un start pot spune la fel de bun că în prima cursa, am fost constant până la sfârșit și mi am păstrat poziția a2-a la clasamentul general și prima poziție la clasa SR1 cu toate că mă așteptam să fiu ajuns până la final de către prototipurile Radical SR3 și am stabilit un nou și actual record cu Radical SR1 pe circuitul de la Adâncată (1:42.85).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Radical

Așadar am plecat de la Adâncată pe primul loc în clasamentul clasei SR1 Cup și locul 3 în clasamentul general la egalitate de puncte cu locul 2. Le mulțumesc pe aceasta cale celor care fac posibila activitatea mea: ABAS Timișoara, GP24.ro, ART Racing Services.

Sursa: Leo Borlovan
Photocredit: Mihnea Tatu / Sandy Borlovan
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES