More

  Latest Posts

  Romanian Endurance Series, Etapa IV.

  Cea de-a patra etapă din Romanian Endurance Series 2020 a fost, fără îndoială, cea mai spectaculoasă de până acum din acest campionat – au debutat mașini noi, am avut parte de lupte captivante roată la roată și răsturnări de situație pe final de curse, dar și de accidente nedorite.

  Prima cursă dintre cele două programate a debutat într-un scenariu greu de crezut inițial pentru că primii cinci competitori au rulat într-un interval de doar câteva secunde pentru aproape 10 tururi. După start, la conducere, s-a aflat Mihai Zamfir la volanul unui Porsche 911 GT3 Cup, urmat de Marian Nica (debut pe Audi R8 V10) și Fabrizio Broggi (Willi Motorsport).

  După pitstop-ul obligatoriu, cea de-a doua jumătate a cursei ne-a adus în fața unui duel direct pentru prima poziție între Marian Nica (BlitzWolf 3) și Sergiu Nicolae (Willi Motorsport). Din păcate, Marian Nica a fost implicat într-un acroșaj cu o mașină întârziată și nu și-a putut apăra poziția, astfel încât echipajul Willi Motorsport (Sergiu Nicolae / Fabrizio Broggi) s-a impus la final, fiind urmat de echipajul Incremental Racing (Emil Nestor / Horia Platona) și de BlitzWolf 1 (Mihai Zamfir / Ovidiu Zaberca).

  În cea de-a doua cursă, scenariul s-a repetat, prima poziție fiind ocupată tot de echipajul Willi Motorsport, după un duel cu Porsche-ul 911 GT3 Cup condus de Mihai Zamfir și Ovidiu Zaberca (poziția a treia la final), dar și cu prototipul Radical al celor de la Incremental Racing (poziția a doua la final).

  Pe parcursul celor două curse am avut parte de incidente pe pistă și la boxe, depășiri spectaculoase, abandonuri urmate de Cod 60 (Safety Car Virtual) și multe răsturnări de situație în clasament, ceea ce au făcut din cea de-a patra etapa una care merită urmărită, mai ales că ambele curse au fost difuzate live și se regăsesc în continuare pe pagina de Facebook Romanian Endurance Series.

  În clasamentul etapei pe clase trebuie să notăm clasarea pe primul loc a echipei Infosys Motorsport 1 la Dacia Logan Cup, dar și victoria echipajului Best Next Pilot 2 by BlitzWolf Racing în clasa A1, ambele clase fiind extrem de disputate în fiecare etapă. De asemenea, echipajul BADI (Eduard Anton / Bianca Anton) s-a impus în clasa TCR, iar clasa CN a fost adjudecată de Incremental Racing (locul doi la general).

  În clasa GT4, echipajul DV8 Racing s-a impus la volanul unui Mercedes-AMG GT4, iar la A3, câștigători au fost cei de la 360.ro la volanul unui Renault Clio RS Cup.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss