More

  Latest Posts

  Romanian Endurance Series- Etapa 6

  Romanian Endurance Series se apropie de finalEndurance

  În weekendul acesta am avut parte de o etapă spectaculoasă în Romanian Endurance Series, aceasta fiind penultima din calendar. Vremea a fost destul de instabila, iar acest fapt a produs câteva surprize pe grilă, unele echipe având ocazia să avanseze pe grilă mai mult decât erau așteptările în prima parte a zilei.

  Prima cursă RES CN-GT a fost câștigată în premieră de Eduard Anton cu modelul Cupra TCR urmat de echipa AVG Motorsport formată din Andrei Enescu și Ștefan Unchiasu pilotând un Radical SR3. Pe locul 3 a încheiat echipa Radical Romania formată din Ovidiu Zaberca și Bogdan Dobranici cu un alt prototip Radical SR3.Endurance

  Echipajul 360.ro (Porsche 911 GT3 Cup) format din Camil Perian și Florin Tincescu a încheiat cursa pe poziția a 5-a în spatele echipajului Engage Racing format din Emil Nestor și Horia Platona (Norma M20 FC) după ce a plecat din pole position.

  Cursa 1 RES Touring a fost câștigată de același Eduard Anton, aici însă concurând cu un Volkswagen Lupo, urmat de Alin Fulga (Honda Civic) și Ștefan Dan pilotând singurul model Dacia Logan 2.0 de pe grilă, restul având motorizarea 1.6 specifică Logan Cup. Dacia Logan Cup a fost clasa cea mai disputată fiind 9 modele aduse la start.

  Iulian Bontea a câștigat această cursă la Logan Cup urmat de Sergiu Nicolae care se pregătește pentru cursa de 24h de la Sebring (SUA), unde va încerca să cucerească titlul de campion la clasa 991 în 24h Series.

  Cursa 2 RES CN-GT a avut parte de o pistă uscată, iar echipajul Engage Racing a obținut victoria detașat plecând de pe ultima poziție a grilei la start și preluând conducerea de la echipajul Radical Romania la jumătatea cursei. Mihai Zamfir din echipa Blitzwolf a completat podiumul cu al său Porsche 911 GT3 Cup reușind să devanseze echipajul AVG Motorsport până la finalul cursei.Endurance

  Cursa 2 RES Touring a fost câștigată de Eduard Anton, de această dată fiind urmat de echipajul West Competition Racing (BMW E36) format din Alexandru Siclovan și Dinu Dumitrescu care au obținut titlul de campioni RES Touring odată cu acest rezultat. Pe locul 3 a încheiat Alin Fulga, însă cursa a fost animată de către cei de la cupa Logan care și-au desfășurat bătăliile de la început până la sfârșit, fiind cea mai interesantă cursă a sezonului.Endurance

  Sergiu Nicolae a fost învingător la Logan Cup, urmat de echipajul Best Next Pilot format din Mihai Surubariu și Andrei Nicolae și Infosys Motorsport cu Constantin Gherghescu.

  Ultima etapă din Romanian Endurance Series va avea loc pe 6-7 Noiembrie din nou la Motorpark Romania.

  Mai multe știri despre Campionatul Romanian Endurance Series găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Motorsports

  Photocredit: Mihnea Tatu, Willi Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss