GP24 Media

LATEST POSTS

Romanian Endurance Series- Etapa 6

Vizualizări: 12227

Romanian Endurance Series se apropie de finalRomanian Endurance Series- Etapa 6

În weekendul acesta am avut parte de o etapă spectaculoasă în Romanian Endurance Series, aceasta fiind penultima din calendar. Vremea a fost destul de instabila, iar acest fapt a produs câteva surprize pe grilă, unele echipe având ocazia să avanseze pe grilă mai mult decât erau așteptările în prima parte a zilei.

Prima cursă RES CN-GT a fost câștigată în premieră de Eduard Anton cu modelul Cupra TCR urmat de echipa AVG Motorsport formată din Andrei Enescu și Ștefan Unchiasu pilotând un Radical SR3. Pe locul 3 a încheiat echipa Radical Romania formată din Ovidiu Zaberca și Bogdan Dobranici cu un alt prototip Radical SR3.Romanian Endurance Series- Etapa 6

Echipajul 360.ro (Porsche 911 GT3 Cup) format din Camil Perian și Florin Tincescu a încheiat cursa pe poziția a 5-a în spatele echipajului Engage Racing format din Emil Nestor și Horia Platona (Norma M20 FC) după ce a plecat din pole position.

Cursa 1 RES Touring a fost câștigată de același Eduard Anton, aici însă concurând cu un Volkswagen Lupo, urmat de Alin Fulga (Honda Civic) și Ștefan Dan pilotând singurul model Dacia Logan 2.0 de pe grilă, restul având motorizarea 1.6 specifică Logan Cup. Dacia Logan Cup a fost clasa cea mai disputată fiind 9 modele aduse la start.

Iulian Bontea a câștigat această cursă la Logan Cup urmat de Sergiu Nicolae care se pregătește pentru cursa de 24h de la Sebring (SUA), unde va încerca să cucerească titlul de campion la clasa 991 în 24h Series.

Cursa 2 RES CN-GT a avut parte de o pistă uscată, iar echipajul Engage Racing a obținut victoria detașat plecând de pe ultima poziție a grilei la start și preluând conducerea de la echipajul Radical Romania la jumătatea cursei. Mihai Zamfir din echipa Blitzwolf a completat podiumul cu al său Porsche 911 GT3 Cup reușind să devanseze echipajul AVG Motorsport până la finalul cursei.Romanian Endurance Series- Etapa 6

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cursa 2 RES Touring a fost câștigată de Eduard Anton, de această dată fiind urmat de echipajul West Competition Racing (BMW E36) format din Alexandru Siclovan și Dinu Dumitrescu care au obținut titlul de campioni RES Touring odată cu acest rezultat. Pe locul 3 a încheiat Alin Fulga, însă cursa a fost animată de către cei de la cupa Logan care și-au desfășurat bătăliile de la început până la sfârșit, fiind cea mai interesantă cursă a sezonului.Endurance

Sergiu Nicolae a fost învingător la Logan Cup, urmat de echipajul Best Next Pilot format din Mihai Surubariu și Andrei Nicolae și Infosys Motorsport cu Constantin Gherghescu.

Ultima etapă din Romanian Endurance Series va avea loc pe 6-7 Noiembrie din nou la Motorpark Romania.

Mai multe știri despre Campionatul Romanian Endurance Series găsiți AICI.

Sursa: GP24 Motorsports
Photocredit: Mihnea Tatu, Willi Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES