GP24 Media

LATEST POSTS

Romanian Endurance Series – Etapa 5, Transilvania Motor Ring -Album-

Romanian Endurance Series
Vizualizări: 15363

Duminica trecuta a avut loc runda a5-a din campionatul Romanian Endurance Series. Aceasta runda a adunat din nou piloții pe spectaculosul circuit Transilvania Motor Ring de lângă Târgu Mureș. Au fost prezente 14 echipaje, printre care și “debutanții” Monk Motorsport #112, echipaj format din Mihnea Ștefan care a bifat prima să cursa de anduranță și Dani Otil.

Romanian Endurance Series

Echipa Engage Racing era marea favorita formata din piloții Emil Nestor și Horia Platona. Au reușit cel mai bun timp în cursa, iar locul 1 la general părea să fie decis, însă cu 12 minute înainte de final motorul Normei M20 FC a cedat și din păcate au fost nevoiți să abandoneze. Astfel, echipajul AVG Motorsport #99 format din Andrei Enescu și Ștefan Unchiasu a preluat conducerea cursei și au putut să obțină prima lor victorie la general.

Romanian Endurance Series

Locurile 2 și 3 au fost ocupate de echipajele Tunning Team #2 (J.Tatu/J.Tatu jr.) și 360.ro #360 (C. Perian/F. Tincescu). Echipajul Monk Motorsport #112 s-a clasat doar pe locul 4 datorita timpului pierdut la pitstop și datorita neutralizărilor cauzate de Dragoș Tănase (Blitzwolf Racing) și ulterior de Loganul Dan Motorsport.

Romanian Endurance Series

Pe locul 5 s-a clasat echipajul Dao Racing #6 echipaj format din A. Drăghiceanu și D. Argeșanu cu Mercedes-ul AMG GT4, urmați de echipajul Toma Racing #33 format din M. Tomescu și C. Mangri cu Porsche Cayman. Locul 7 a fost ocupat de echipajul WCR #268 format din A. Siclovan și D. Dumitrascu care a obținut din nou victoria la clasa A2, celalalta echipa din clasa (Dan Motorsport #48) nereușind să ajungă la finish.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Romanian Endurance Series

În clasamentul cupei Logan echipajul Joule Racing #313 cu Loganul pilotat de către I. Bontea a reușit să se impună la o diferență destul de mica fata de adversarul sau Viorel Ivan de la Ivan Motorsport #47 podiumul clasei Logan fiind completat de echipajul Sera Racing #88 format din A. Moldovan și R. Tomita, iar pe locul 4 se afla echipajul Best Next Pilot #100 format din M. Surubariu și A. Nicolae.

Romanian Endurance Series

Următoarea etapa vă fi disputata in weekendul de 16 – 17 Octombrie  pe circuitul Motorpark Romania de la Adâncată.

Mai multe știri despre Campionatul Romanian Endurance Series găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Leo Borlovan
Photocredit: Gabriela Morosan
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES