Latest Posts

Romania Winter Rally reprogramata pentru 19-20 februarie 2021.

Vizualizări: 11996

După cum bine știm cu toții, în 2 februarie anunțam a fost amânată etapa de la Covasna din cauza lipsei zăpezii de pe probele speciale, iată acum anunțam reprogramarea oficiala a etapei pentru perioada 19-20 Februarie.

Romania Winter Rally este prima etapa din Campionatul National de Raliuri și a fost confirmata noua data a desfășurării prin publicarea buletinului nr.2 Descarcă AICI. Daca până acum probele speciale se desfășurau sâmbăta și duminica, acum acestea se vor desfășură vineri și sâmbăta, 6 probe speciale cu un total de 109,34 km, împărtiți pe durata a doua zile.

Speciala MICA SIRIU, în lungime de 21,27 km, fi parcursa de doua ori vineri, primul start avea loc la orele 15:18, urmând a doua trecere se desfășoare pe noapte, fiind programata la orele 18:04, concurenții având de parcurs un total de 42,54 km în prima zi.

Ziua secunda (sâmbăta 20 februarie) echipajele înscrise la prima etapa din CNR vor avea de parcurs 66,80 km de probe speciale, aceștia fiind împărțit în 4 probe speciale, cate doua treceri pe „Harboca” și pe „Părăul Halom”.

Programul (Plan Orar) Romania Winter Rally Covasna:

Romania Winter Rally reprogramata pentru 19-20 februarie 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Din păcate, accesul fanilor pe probele speciale este restricționat, însă o mică ieșire la un „gratarel” cu prietenii, desigur cu distanțare sociale, se poate merge liniștit. ATENȚIE, se poate accesul în zona fie perturbat de cauza desfășurării unei etape de raliu în acea zona.

Sursa: Fanrally.ro
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fanrally.ro

Latest Posts

Don't Miss