More

  Latest Posts

  Romania Winter Rally reprogramata pentru 19-20 februarie 2021.

  După cum bine știm cu toții, în 2 februarie anunțam a fost amânată etapa de la Covasna din cauza lipsei zăpezii de pe probele speciale, iată acum anunțam reprogramarea oficiala a etapei pentru perioada 19-20 Februarie.

  Romania Winter Rally este prima etapa din Campionatul National de Raliuri și a fost confirmata noua data a desfășurării prin publicarea buletinului nr.2 Descarcă AICI. Daca până acum probele speciale se desfășurau sâmbăta și duminica, acum acestea se vor desfășură vineri și sâmbăta, 6 probe speciale cu un total de 109,34 km, împărtiți pe durata a doua zile.

  Speciala MICA SIRIU, în lungime de 21,27 km, fi parcursa de doua ori vineri, primul start avea loc la orele 15:18, urmând a doua trecere se desfășoare pe noapte, fiind programata la orele 18:04, concurenții având de parcurs un total de 42,54 km în prima zi.

  Ziua secunda (sâmbăta 20 februarie) echipajele înscrise la prima etapa din CNR vor avea de parcurs 66,80 km de probe speciale, aceștia fiind împărțit în 4 probe speciale, cate doua treceri pe „Harboca” și pe „Părăul Halom”.

  Programul (Plan Orar) Romania Winter Rally Covasna:

  Din păcate, accesul fanilor pe probele speciale este restricționat, însă o mică ieșire la un „gratarel” cu prietenii, desigur cu distanțare sociale, se poate merge liniștit. ATENȚIE, se poate accesul în zona fie perturbat de cauza desfășurării unei etape de raliu în acea zona.

  Sursa: Fanrally.ro

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss