Latest Posts

Romania Rally League: Alexandru Botoș obține victoria în runda a doua

Vizualizări: 13585

Nu mai puțin de 77 de piloți au luat startul în etapa secundă din Romania Rally League ce s-a ținut pe probele din Țara Galilor, simulând ceea ce trebuia să fie etapa a doua din CNR, Raliul Aradului.

Alexandru Gabriel Botoș-VW Polo R5 obține victoria în clasamentul OPEN. Tot pe un VW Polo R5, Vasile Jitaru prinde locul 2. Mihnea Hanea la bordul unui Ford Fiesta R2T reușește sa termine pe locul 3 la general cu o mașină cu două roți motrice.

Botoș se impune și la clasa R5 cu Jitaru pe 2 și Flaviu Satmar-VW Polo R5 al treilea.

Hanea câștigă clasa R2. Vlad Răducanu și Octavian Bostan, ambii pe Ford Fiesta R2T completează podiumul.

Mihnea Hanea:

Salutare tuturor !
Raliul din Țara Galilor este probabil favoritul meu, cu probe celebre precum Sweet Lamb, probe pe care mi-aș dori să am ocazia să concurez nu doar din sufragerie. Am reușit un rezultat nesperat grație unui parcurs constant, în care am știut când să cresc ritmul fără a-mi asuma riscuri inutile. Acum mă pregatesc pentru Monte Carlo, unde voi încerca să obțin un rezultat la fel de bun ca și în Țara Galilor. Astept sa ne vedem pe probe!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La H3, Andrei Bangălă-BMW M3 E30 este marele câștigător. Pe podium au mai urcat doi piloți din viața reală în următoarea ordine: Cristi Sugar și Alex Cascatău, cei doi concurând tot pe BMW M3 E30.

Andrei Bangălă:

Salut! Încep prin a felicita echipa RRL pentru inițiativa de a organiza un astfel de campionat. Pot să spun că toate greșelile făcute pe Raliul Harghitei, am reușit să le remediez pe Raliul Aradului, unde am reușit să îmi fac un ritm cât mai bun de mers astfel încât sa scot tot cei mai bun din mine și din,, ursache” parcurgând cele 9 etape cu mașina intactă. Mă bucură foarte mult ca am ales H3, fiind o clasa super fun de condus pentru mine. Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

Etapa a treia se ține pe probele din Monte Carlo, simulând Raliul Argeșului, a început chiar azi și se termină pe 25 Aprilie.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-World Rally Enthusiasts
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss