Latest Posts

Romain Grosjean preferă WEC sau Formula E, dar nu și IndyCar

Vizualizări: 10194

Romain Grosjean exclude posibilitatea mutării în cadrul IndyCar, în cazul în care nu va avea un loc asigurat în Formula 1 în 2021: „Circuitele ovale sperie”. Este cunoscut faptul cei de la Haas consideră alternative în ceea ce privește distribuția piloților pentru sezonul următor.

„Probabil voi rămâne în Europa. În America desigur IndyCar este un campionat frumos, dar nu sunt tentat de circuitele ovale, sperie puțin, deci nu prea sunt curios.”

În State există câteva campionate de anduranță, dar cred în viitor, Le Mans Hypercars și WEC ar fi opțiunile potrivite. Mai iau în calcul și Formula E, deoarece sunt câțiva piloți buni pe acolo și echipe de top.”

În Formula 1, cred oricine poate face niște calcule vadă care sunt locurile disponibile, așa am impresia nu voi găsi unul și pentru mine.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss