More

  Latest Posts

  Romain Grosjean ar putea efectua testul promis de Mercedes

   

  La doar două luni după accidentul aproape fatal din Bahrain, Romain Grosjean ar putea primi testul promis de către Mercedes. După incidentul din Sakhir, Mercedes, prin vocea lui Toto Wolff, i-a promis un test lui Romain Grosjean după ce își va reveni de pe urma accidentării.

  Din nefericire, Romain Grosjean nu va continua în Formula 1 după ce Haas a decis să înlocuiască ambii piloți din 2020. Pentru echipa americană, începând cu acest an vor concura Nikita Mazepin și Mick Schumacher. Cu toate acestea, Grosjean va concura în 2021 în IndyCar alături de echipa Dale Coyne Racing.

  Întrebat în timpul sesiuni de întrebări și răspunsuri de către unul dintre fanii săi dacă testul promis de cei de la Mercedes se va concretiza, Grosjean a confirmat. “Da. Am avut o conversație cu ei și suntem pe cale să finalizăm planul. Cred că va fi o experiență aparte.”

  Romain Grosjean a concurat în Formula 1 între 2009 și 2020 pentru Renault, Lotus și Haas. Pilotul francez are la activ zece podiumuri. În ultimele cinci sezoane, între 2016 și 2020, el a pilotat pentru Haas.

  Sursa: racingnews365
  Photocredit: Haas

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  racingnews365

  Latest Posts

  Don't Miss