More

  Latest Posts

  Romain Grosjean ar putea efectua testul promis de Mercedes

   

  La doar două luni după accidentul aproape fatal din Bahrain, Romain Grosjean ar putea primi testul promis de către Mercedes. După incidentul din Sakhir, Mercedes, prin vocea lui Toto Wolff, i-a promis un test lui Romain Grosjean după ce își va reveni de pe urma accidentării.

  Din nefericire, Romain Grosjean nu va continua în Formula 1 după ce Haas a decis să înlocuiască ambii piloți din 2020. Pentru echipa americană, începând cu acest an vor concura Nikita Mazepin și Mick Schumacher. Cu toate acestea, Grosjean va concura în 2021 în IndyCar alături de echipa Dale Coyne Racing.

  Întrebat în timpul sesiuni de întrebări și răspunsuri de către unul dintre fanii săi dacă testul promis de cei de la Mercedes se va concretiza, Grosjean a confirmat. “Da. Am avut o conversație cu ei și suntem pe cale să finalizăm planul. Cred că va fi o experiență aparte.”

  Romain Grosjean a concurat în Formula 1 între 2009 și 2020 pentru Renault, Lotus și Haas. Pilotul francez are la activ zece podiumuri. În ultimele cinci sezoane, între 2016 și 2020, el a pilotat pentru Haas.

  Sursa: racingnews365

  Photocredit: Haas


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss