Latest Posts

Romain Grosjean a discutat în premieră despre accidentul din Bahrain

Vizualizări: 10960

 

La ceva mai mult de două luni după accidentul din Bahrain, Romain Grosjean a discutat în premieră despre momentul care i-a schimbat definitiv viața. Din nefericire, pentru pilotul francez acel incident a reprezentat ultima cursă din Formula 1.

“28 de secunde am fost în acele flăcări. Dacă mă întrebați pe mine cât de lung a fost momentul, aș fi spus că a fost un minut, un minut și jumătate.” a declarat Grosjean. “Îmi amintesc absolut tot, până la cele mai mici detalii. Din momentul în care am desfăcut centura de siguranță până la momentul când mi-am dat seama că a luat monopostul.”

De-a lungul carierei sale, Romain Grosjean a concurat pentru trei echipe. El și-a început cariera în Formula 1 în 2009, alături de Renault. În 2012, el a revenit alături de Lotus, echipă alături de care a concurat patru sezoane și cu care și-a obținut toate cele zece podiumuri din Formula 1. Ulterior, din 2016 până în 2020, francezul a concurat pentru Haas.

“Au trecut două, două luni și jumătate și am în continuare dureri. Am luat analgezice și nu vreau să mă întorc la medicamente.” a concluzionat fostul pilot al echipei Haas.

Imediat după incidentul din Bahrain, Toto Wolff i-a promis un test de adio alături de Mercedes. Mai mult, în acest sezon, Romain Grosjean va concura alături de Dale Coyne Racing în IndyCar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: L'Equipe
Photocredit: L'Equipe
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

L'Equipe

Latest Posts

Don't Miss