More

  Latest Posts

  Romain Grosjean a discutat în premieră despre accidentul din Bahrain

   

  La ceva mai mult de două luni după accidentul din Bahrain, Romain Grosjean a discutat în premieră despre momentul care i-a schimbat definitiv viața. Din nefericire, pentru pilotul francez acel incident a reprezentat ultima cursă din Formula 1.

  “28 de secunde am fost în acele flăcări. Dacă mă întrebați pe mine cât de lung a fost momentul, aș fi spus că a fost un minut, un minut și jumătate.” a declarat Grosjean. “Îmi amintesc absolut tot, până la cele mai mici detalii. Din momentul în care am desfăcut centura de siguranță până la momentul când mi-am dat seama că a luat monopostul.”

  De-a lungul carierei sale, Romain Grosjean a concurat pentru trei echipe. El și-a început cariera în Formula 1 în 2009, alături de Renault. În 2012, el a revenit alături de Lotus, echipă alături de care a concurat patru sezoane și cu care și-a obținut toate cele zece podiumuri din Formula 1. Ulterior, din 2016 până în 2020, francezul a concurat pentru Haas.

  “Au trecut două, două luni și jumătate și am în continuare dureri. Am luat analgezice și nu vreau să mă întorc la medicamente.” a concluzionat fostul pilot al echipei Haas.

  Imediat după incidentul din Bahrain, Toto Wolff i-a promis un test de adio alături de Mercedes. Mai mult, în acest sezon, Romain Grosjean va concura alături de Dale Coyne Racing în IndyCar.

  Sursa: L'Equipe

  Photocredit: L'Equipe


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss