More

  Latest Posts

  Romain Grosjean a discutat în premieră despre accidentul din Bahrain

  Vizualizări: 7682

   

  La ceva mai mult de două luni după accidentul din Bahrain, Romain Grosjean a discutat în premieră despre momentul care i-a schimbat definitiv viața. Din nefericire, pentru pilotul francez acel incident a reprezentat ultima cursă din Formula 1.

  “28 de secunde am fost în acele flăcări. Dacă mă întrebați pe mine cât de lung a fost momentul, aș fi spus că a fost un minut, un minut și jumătate.” a declarat Grosjean. “Îmi amintesc absolut tot, până la cele mai mici detalii. Din momentul în care am desfăcut centura de siguranță până la momentul când mi-am dat seama că a luat monopostul.”

  De-a lungul carierei sale, Romain Grosjean a concurat pentru trei echipe. El și-a început cariera în Formula 1 în 2009, alături de Renault. În 2012, el a revenit alături de Lotus, echipă alături de care a concurat patru sezoane și cu care și-a obținut toate cele zece podiumuri din Formula 1. Ulterior, din 2016 până în 2020, francezul a concurat pentru Haas.

  “Au trecut două, două luni și jumătate și am în continuare dureri. Am luat analgezice și nu vreau să mă întorc la medicamente.” a concluzionat fostul pilot al echipei Haas.

  Imediat după incidentul din Bahrain, Toto Wolff i-a promis un test de adio alături de Mercedes. Mai mult, în acest sezon, Romain Grosjean va concura alături de Dale Coyne Racing în IndyCar.

  Sursa: L'Equipe
  Photocredit: L'Equipe
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  L'Equipe

  Latest Posts

  Don't Miss