Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Romain Gilles și George Marinescu, campionii clasei 12 în sezonul 2018 al C.N.R

  Timișorenii Romain Gilles și George Marinescu au reușit să devină campioni naționali la Clasa 12 din cadrul Campionatului Național de Raliuri al României, clasă dedicată automobilelor de concurs cu omologare expirată cu doar o singură punte motrice.

  Echipajul a concurat pentru echipa EP Racing, cei doi concurând pe o Dacia Logan de la Krepelka Motorsport, dar și pe un Peugeot 205 GTI. Pentru Romain este cel de-al doilea titlu important din cariera sa, francezul stabilit în România devenind primul campion din istoria Campionatului de Rally2, alături de Alin Lăpădușa pe Peugeot în 2016.

  În 2018, echipajul a avut un parcurs cu suișuri și coborâșuri. La Brașov au încheiat pe locul 5 la clasă, Transilvania Rally i-a găsit la limita podiumului, pe 4. Macadamul din Arad, dar și cel din Bacău a fost destul de dur pentru Logan, aceștia fiind nevoiți să abandoneze. Dar la Iași, tot pe Logan reușesc prima victorie și singura din 2018 la clasă. În ultima rundă, ei s-au prezentat cu Peugeot-ul, dar din pacăte, mașina a cedat. Chiar și cu aceste probleme, Romain și George devin campioni, ei fiind o prezență constantă la etape, în plus, au profitat și de problemele/absențele echipajelor rivale.

  Totodată, George a făcut sezon complet în Campionatul Național de Slalom Paralel, desfășurat integral pe circuitul de macadam de la Sibiu. El a concurat cu un Seat Ibiza și a terminat sezonul, vicecampion la Clasa 3, mașini încadrate între 1600-2000 cmc.

  Acum vă lăsăm câteva cadre cu echipajul Gilles/Marinescu în acțiune, sezonul 2018:  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss