GP24 Media

LATEST POSTS

Romain Gilles și George Marinescu, campionii clasei 12 în sezonul 2018 al C.N.R

Vizualizări: 43784

Timișorenii Romain Gilles și George Marinescu au reușit să devină campioni naționali la Clasa 12 din cadrul Campionatului Național de Raliuri al României, clasă dedicată automobilelor de concurs cu omologare expirată cu doar o singură punte motrice.

Echipajul a concurat pentru echipa EP Racing, cei doi concurând pe o Dacia Logan de la Krepelka Motorsport, dar și pe un Peugeot 205 GTI. Pentru Romain este cel de-al doilea titlu important din cariera sa, francezul stabilit în România devenind primul campion din istoria Campionatului de Rally2, alături de Alin Lăpădușa pe Peugeot în 2016.

În 2018, echipajul a avut un parcurs cu suișuri și coborâșuri. La Brașov au încheiat pe locul 5 la clasă, Transilvania Rally i-a găsit la limita podiumului, pe 4. Macadamul din Arad, dar și cel din Bacău a fost destul de dur pentru Logan, aceștia fiind nevoiți să abandoneze. Dar la Iași, tot pe Logan reușesc prima victorie și singura din 2018 la clasă. În ultima rundă, ei s-au prezentat cu Peugeot-ul, dar din pacăte, mașina a cedat. Chiar și cu aceste probleme, Romain și George devin campioni, ei fiind o prezență constantă la etape, în plus, au profitat și de problemele/absențele echipajelor rivale.

Totodată, George a făcut sezon complet în Campionatul Național de Slalom Paralel, desfășurat integral pe circuitul de macadam de la Sibiu. El a concurat cu un Seat Ibiza și a terminat sezonul, vicecampion la Clasa 3, mașini încadrate între 1600-2000 cmc.

Acum vă lăsăm câteva cadre cu echipajul Gilles/Marinescu în acțiune, sezonul 2018:

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES