Latest Posts

Rolex 24 și FIA WEC pentru Racing Team Nederland în 2021

Vizualizări: 24176

van Uitert se alătură van Eerd și van der Garde pentru sezon – Charles Milesi selectat pentru Daytona. Racing Team Nederland a confirmat că se alătură intrărilor în creștere la LMP2, atât pentru Rolex 24 din 2021 la Daytona, cât și pentru FIA WEC.

În timp ce echipa va continua să fie susținută de TDS Racing, cu un nou acord de doi ani semnat, există câteva schimbări semnificative în plan. Echipa se va alătura noului campionat WEC LMP2 Teams Pro / Am din 2021 (cu echipe conținând un pilot cotat cu bronz) și cu Job van Uitert alăturându-se perechii mereu prezente, formată din Frits van Eerd și Giedo van der Garde pentru întregul program 2021, tânărul olandez avansând spre un sezon complet în locul lui Nyck de Vries, după ce a concurat de două ori pentru echipa din sezonul trecut.

Sezonul trecut, Racing Team Nederland a obținut patru locuri pe podiumul WEC, cu locuri trei în Silverstone, Spa și Bahrain și o victorie în Fuji, Japonia și va viza succesul în campionatul format din șase curse.

Pentru Daytona, Charles Milesi, cotat cu argint, se alătură trio-ului sezonului complet – tânărul francez a testat pentru Racing Team Nederland în Bahrain anul trecut și a impresionat în primele sale curse în LMP2 anul acesta, inclusiv la Le Mans 24h.

Frits: „Ne-am dorit un pilot rapid, cotat cu argint, cu experiență actuală în LMP2 și cu un Oreca. Charles este unul dintre cei mai buni disponibili, așa că suntem fericiți că nei s-a alăturat pentru Daytona. ”

Charles: „Evident, sunt foarte fericit că am ocazia să particip la Daytona 24h, pentru că la fel ca Le Mans, este una dintre cele mai mari curse din lume. Când am testat pentru Racing Team Nederland în Bahrain, a fost prima oară când am primit o mașină LMP2. Testul a decurs bine, astfel încât prima experiență cu echipa a fost foarte plăcută. Prin urmare, aștept cu nerăbdare să particip cu Frits, Giedo și Job în Daytona! ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mașina va avea o versiune revizuită a popularului model JUMBO pentru 2021.

Rolex 24 și FIA WEC pentru Racing Team Nederland în 2021

Această evoluție va fi utilizată pentru prima dată la Daytona. Un detaliu izbitor este steagul din interiorul arcurilor roților din față; acest steag va fi schimbat pentru fiecare țară în care participă echipa. Oglinzile albastre și plăcile terminale ale aripii din spate fac parte din regulile IMSA pentru LMP2.

Frits van Eerd: „Job a făcut asta fantastic și a fost pe podium cu noi în ambele dăți. De asemenea, a fost cel mai rapid pilot LMP2 la Le Mans. Acum i s-a acordat un loc permanent în echipa noastră.”

„Ne-am bucurat foarte mult de performanța lui Nyck în ultimii trei ani și suntem mândri de ceea ce a realizat în acea perioadă, atât cu Racing Team Nederland, cât și în Formula 2 și Formula E. Nyck este acum și pilot de testare și rezervă pentru Toyota, care, la fel ca noi, concurează în Campionatul Mondial de Rezistență FIA. Asta înseamnă că ar putea fi promovat la echipa de curse Toyota în orice moment, și sper cu siguranță că va avea această șansă. Prin urmare, am ales să îl promovăm pe Job ca pilot permanent, mai ales luând în considerare ambițiile noastre pe termen lung.”

„În calitate de susținător al tinerelor talente, JUMBO a fost deja sponsor al lui Job de mult timp, așa că este fantastic că va face parte din Racing Team Nederland în următorii ani.”

„Rezultatele pe care le-am obținut cu TDS vorbesc de la sine. Am optat pentru încă doi ani, pentru că trebuie să privești întotdeauna înainte. Avem ambiții grozave cu Racing Team Nederland și Giedo și Job, precum și TDS și acum știm cu toții că putem lucra împreună în următorii ani pentru a realiza aceste ambiții. Aceast lucru ne oferă stabilitate și încredere.”

Rolex 24 și FIA WEC pentru Racing Team Nederland în 2021

„În 2021, vom concura din nou în FIA WEC, dar nu este un secret că în viitor ne-ar plăcea să participăm și la IMSA. Acesta este și unul dintre motivele pentru care vom participa la Daytona 24h în ianuarie. ”

Job van Uitert: „Aceasta este o oportunitate minunată pentru mine. Racing Team Nederland și-a făcut repede un nume în cursele de anduranță, iar echipa se bucură de mult sprijin în Olanda. Mi-au plăcut foarte mult cele două curse pe care le-am făcut deja cu ei și sunt mândru că acum fac parte permanent din echipă. Frits mă susține de când am făcut primele curse la vârsta de 15 ani, așa că este foarte special pentru mine că acum suntem coechipieri. Mai mult, concurăm împreună pentru a câștiga. Daytona a fost în fruntea listei mele de dorințe de multă vreme, așa că este minunat că în cele din urmă merg acolo. Cred că avem o echipă puternică, atât în ​​ceea ce privește piloții, cât și echipajul tehnic. Cu toate acestea, vom fi cu toții începători în Daytona, așa că trebuie să învățăm multe în scurt timp și să muncim din greu – atunci vom vedea care sunt posibilitățile. ”

Giedo van der Garde: „Ambiția noastră este clară. Am concurat în FIA WEC din 2018 și în sezonul trecut am făcut pași foarte mari. Acum că există și clasa Pro / Am în LMP2, cred că putem concura serios pentru titlul mondial și victoria la Le Mans. Frits este unul dintre cei mai rapizi piloți cotați bronz, Job și-a dovedit deja abilitățile în LMP2, iar eu sunt mai mult decât gata să obțin rezultatul maxim. Prin urmare, câștigarea titlului mondial trebuie să fie obiectivul.”

„Îmi place că mergem la Daytona. Această cursă a fost întotdeauna pe lista mea de cupe. Va fi o mare provocare pentru noi toți, pentru că nimeni din echipă nu a mai participat la Daytona înainte. Aceasta este o nouă aventură pentru toată lumea și, desigur, o face deosebit de specială. Aștept cu nerăbdare și sunt curios ce putem realiza. ”

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

dailysportscar.com

Latest Posts

Don't Miss