GP24 Media

LATEST POSTS

Robert Uturas, câștigătorul finalei campaniei #pilotdecurse

#pilotdecurse
Vizualizări: 27479

Sâmbătă, 24 Aprilie, pe circuitul de Rallycross de la Sibiu, a avut loc finala campaniei #pilotdecurse. Cei 20 de selecționați au avut ocazia să-și demonstreze aptitudinile de pilotaj, avându-l în dreapta pe Vali Porcisteanu.

#pilotdecurse

Marele câștigător a fost Robert Uturas, cel care va beneficia de un sezon complet în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel la bordul unui automobil Dacia Logan pregătit de echipa Vali Porcisteanu Racing. Ocupanții locurilor 2 și 3, Sebastian Miu respectiv Mihai Costescu primesc cursul de pilotaj susținut de Vali Porcisteanu.
#pilotdecurse
Împreună susținem viitorul motorsportului românesc!
Eveniment susținut de Federația Română de Automobilism Sportiv, Comisia Națională de Slalom Paralel, Bucur Rally & Tuning, Hankook România și Luk Motors, dealer Kia Arad.
Sursa: Vali Porcisteanu Racing
Photocredit: #pilotdecurse
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES