Latest Posts

Robert Kubica se intoarce in F1, Kimi Raikkonen fiind testat pozitiv COVID

Vizualizări: 10655

Robert Kubica vă face revenirea în F1 la Marele Premiu al Olandei din acest weekend după ce Kimi Raikkonen a fost testat pozitiv COVID-19.

FIA a anunțat sâmbăta dimineața înaintea ultimei sesiuni de antrenamente la Zandvoort că pilotul Alfa Romeo F1 Kimi Raikkonen a fost testat pozitiv și bineînțeles, nu mai poate participa la acest Grand Prix. „FIA, Formula 1 și Alfa Romeo F1 pot confirma astăzi că în timpul testărilor pe loc pentru Marele Premiu al Olandei, Kimi Raikkonen a fost testat pozitiv COVID-19”.

Robert Kubica

„În conformitate cu protocoalele COVID-19, pilotul nu vă mai putea continua acest eveniment”. Alfa Romeo a spus în afirmația lor că Raikkonen nu prezintă simptome și se simte bine. „El a intrat direct în izolare la hotel” a adăugat echipa”. „Echipa a făcut o investigație cine a fost în contact direct cu pilotul și nu este așteptat un impact pentru ei în restul weekend-ului”.

Asta înseamnă că pilotul de rezerva Alfa Romeo F1 – Robert Kubica vă intra în cockpit și vă avea primul start în F1 de la ultima să apariție pentru Williams F1 la sfârșitul sezonului 2019, el fiind confirmat de către echipa la scurt timp înaintea FP3.

Robert Kubica a concurat în F1 intre 2006 și 2010 și a avut o singură victorie de Grand Prix înainte să prezinte o accidentare severa la mana și brațul drept într-un accident la raliuri care a marcat sfârșitul carierei lui în F1. Însă polonezul a făcut o întoarcere în F1 cu Williams în 2019, făcând un sezon lângă colegul sau George Russell înainte să ia rolul de rezerva la Alfa Romeo.

Robert Kubica

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Robert Kubica a concurat în European Le Mans Series anul acesta și avea să câștige la clasa LMP2 în cursa de 24h de la Le Mans cu Team WRT înainte că mașină să se oprească în ultimele minute ale cursei, însemnând că nu este clasificata. El a testat deja monopostul Alfa Romeo C41 de câteva ori, acumulând experiență cu mașină și comportamentul ei și vă folosi numărul lui obișnuit #88 în acest weekend.

Robert Kubica a intrat pe pista prima data la Zandvoort în FP3, având la dispoziție o ora de rulat înaintea calificărilor.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Leo Borlovan
Photocredit: Getty Images / F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Leo Borlovan

Latest Posts

Don't Miss