Latest Posts

Robert Kubica: “Este imposibil să dau tot ce pot din cauza mașinii Williams”

Vizualizări: 18509

Cu doar o cursă rămasă, revenirea în Formula 1 a lui Robert Kubica este aproape terminată. Dar încă nu există un loc permanent pentru pilotul polonez. „Nu sunt mulțumit de performanță, dar sunt mulțumit de modul în care corpul, mintea și creierul meu au răspuns la provocarea din acest an.”

Povestea întoarcerii lui Kubica a devenit rapid un șir de dezamăgiri. După accidentul său dramatic de raliu, Kubica a revenit la sport, deși poate cu o deficiență fizică. Faptul că Williams nu avea toate părțile pregătite în timpul testelor de iarnă de la Barcelona a făcut ca Kubica și coechipierul său George Russell să fie condamnați constant la un loc în spatele clasmentului.

Șasiul FW42 defect
Robert Kubica consideră că datorită acestui defect nu a putut arăta de ce este capabil. „Cred că imaginea de ansamblu a fost dată de ceea ce am trecut în acest sezon. Există mulți factori care nu m-au ajutat, totul a avut un impact negativ asupra a ceea ce am putut face. Oricum, revenirea mea la o clasă precum Formula 1, cel mai înalt nivel al sportului nostru, după mult timp și cu limitele pe care le am, mulți oameni au considerat-o imposibilă. ”

Robert Kubica: "Este imposibil să dau tot ce pot din cauza mașinii Williams"

„Am auzit multe povești. Cred că rundele mele de deschidere au fost puternice în acest an “, spune Kubica. „Nu am putut să fiu la fel de rapid cât mi-am dorit să fiu la Monaco. Probabil că a fost una dintre cele mai bune curse ale mele anul acesta, chiar dacă eram departe de a fi rapid”.

Ce urmează?
După cum a spus, Haas vede unele posibilități pentru Kubica, ceea ce ar însemna, de asemenea, că și-ar putea încerca norocul în alte clase. Kubica nu a vrut să spună multe despre asta ieri: „Ceva pozitiv sau negativ se întâmplă în fiecare săptămână. Dar există mișcare. Stau calm și relaxat, îmi fac treaba. Încă vreau să fac curse, aștept cu nerăbdare asta. În ceea ce mă privește, acest lucru ar putea fi în mai multe clase de curse. Desigur, timpul trece și se termină. Dar sunt încrezător. “

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Morelli Management
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Morelli Management

Latest Posts

Don't Miss