Latest Posts

Robert Doornbos spune că Perez este cel mai căutat pilot din F1

Vizualizări: 28503

Sergio Perez a devenit dintr-o dată „cel mai căutat pilot din Formula 1”. Aceasta este opinia fostului pilot Red Bull, Robert Doornbos. El crede că mexicanul și sponsorii săi puternici sunt doriți în F1 și în 2021.

Checo (30 ani), își pierde locul de la echipa Racing Point, de anul viitor, dar se speculează că ar putea trece la Williams, pentru a-l înlocui pe protejatul celor de la Mercedes, George Russell.

Un alt zvon circulă acum în padoc, oamenii spunând că l-au văzut pe managerul lui Sergio Perez discutând cu Dr Helmut Marko- acesta l-ar fi enumerat printre potențialii piloți care ar putea să îl înlocuiască pe Alex Albon.

Perez a afirmat de mai multe ori, că are nevoie de un monopost puternic, sau de un proiect bun, pentru a se simți motivat: „Nu sunt multe echipe care mi-ar putea oferi un proiect interesant.”

Doornbos a declarat pentru Ziggo Sport că nu este nicio surpriză că numele lui Perez este atât de discutat: „Sergio este cel mai căutat pilot din F1. Are de toate. A obținut o grămadă de puncte în cariera sa și a demonstrat că poate fi foarte rapid când are o zi bună. De asemnea, are un buget uriaș și asta contează mult în vremurile noastre. Din cauza pandemiei, companiile din întreaga lume și echipele din Formula 1, au probleme financiare.”

Giedo van der Garde are aceeași părere: „Este și un joc politic. Red Bull ar avea nevoie de Perez, pentru a-și lărgi piața, pentru băutura energizantă. Deci Perez într-un monopost de-al lor ar fi un câștig și din această cauză.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Zak Brown a fost a fost întrebat, de asemenea, despre Perez: „Suspectez că va rămâne în F1, dar nu știu sigur. Sergio este și foarte talentat, eu l-aș vedea în IndyCar, dar nu cred că e posibil să avem un al 3-lea monopost, în afară de acela din Indy 500.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss