More

  Latest Posts

  Robert Doornbos spune că Perez este cel mai căutat pilot din F1

  Sergio Perez a devenit dintr-o dată „cel mai căutat pilot din Formula 1”. Aceasta este opinia fostului pilot Red Bull, Robert Doornbos. El crede că mexicanul și sponsorii săi puternici sunt doriți în F1 și în 2021.

  Checo (30 ani), își pierde locul de la echipa Racing Point, de anul viitor, dar se speculează că ar putea trece la Williams, pentru a-l înlocui pe protejatul celor de la Mercedes, George Russell.

  Un alt zvon circulă acum în padoc, oamenii spunând că l-au văzut pe managerul lui Sergio Perez discutând cu Dr Helmut Marko- acesta l-ar fi enumerat printre potențialii piloți care ar putea să îl înlocuiască pe Alex Albon.

  Perez a afirmat de mai multe ori, că are nevoie de un monopost puternic, sau de un proiect bun, pentru a se simți motivat: „Nu sunt multe echipe care mi-ar putea oferi un proiect interesant.”

  Doornbos a declarat pentru Ziggo Sport că nu este nicio surpriză că numele lui Perez este atât de discutat: „Sergio este cel mai căutat pilot din F1. Are de toate. A obținut o grămadă de puncte în cariera sa și a demonstrat că poate fi foarte rapid când are o zi bună. De asemnea, are un buget uriaș și asta contează mult în vremurile noastre. Din cauza pandemiei, companiile din întreaga lume și echipele din Formula 1, au probleme financiare.”

  Giedo van der Garde are aceeași părere: „Este și un joc politic. Red Bull ar avea nevoie de Perez, pentru a-și lărgi piața, pentru băutura energizantă. Deci Perez într-un monopost de-al lor ar fi un câștig și din această cauză.”

  Zak Brown a fost a fost întrebat, de asemenea, despre Perez: „Suspectez că va rămâne în F1, dar nu știu sigur. Sergio este și foarte talentat, eu l-aș vedea în IndyCar, dar nu cred că e posibil să avem un al 3-lea monopost, în afară de acela din Indy 500.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss