GP24 Media

LATEST POSTS

Rivalii Renault frustrați de penalizarea lui Sainz

Vizualizări: 10582

Rivalii echipei Renault, Force India și Haas sunt fristrați de leniența arătată față de Carlos Sainz prin penalizarea de doar 5 secunde de la COTA.

Sainza a plecat de pe 11 și a ratat primul viraj, acesta a terminat pe șase în fața piloților Force India și Haas.

Spaniolul și-a servit penalizarea în turul 24, când a și intrat la boxe pentru pneuri noi, iar timpul pierdut atunci nu l-a costat nici o poziție.

Șeful Haas s-a plâns că le-a luat prea mult Stewarzilor să reacționeze.

„Poți să tai un viraj, să câștigi un avantaj, apoi durează 5 tururi să se afle că cineva a făcut ceva greșit, iar apoi mai durează încă 5 pentru o reacție, iar la momentul ăla ai scăpat cu avantaj cu tot. Apoi îți dau 5 secunde penalizare, care nu înseamnă nimic, pentru că ești deja mult în față. Este greșit.

Șeful Force India, Otmar Szafnauer spune și el că penalizarea a fost prea lenientă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Saniz a frânat foarte târziu, și a câștigat un avantaj, iar faptul că a părăsit pista și a depășit pe toată lumea, iar apoi a primit o penalizare de doar 5 secunde nu este în regulă.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES