More

  Latest Posts

  Rins a reușit cel mai rapid tur de la Sepang folosind o motocicletă avariată de foc

  Pilotul Suzuki a fost cel mai rapid în sesiunea de după-amiază de la Sepang, folosind o motocicletă care a fost avariată de foc cu nu prea mult timp înainte.

  Marquez a petrecut prim parte a sesiunii de după-amiază fiind cel mai rapid, asta până în ultimele 5 minute. Atunci s-a schimbat totul, Jack Miller a fost primul pilot care să coboare sub două minute, cu un tur de 1m59.771s, care a fost imediat eclipsat de un nou cel mai rapid tur al lui Marc Marquez, 1m59.701. Dar, Rins, care reușise să depună un timp suficient de bun pentru poziția a doua înaintea ultimului tur al lui Marquez, a reușit să găsească și mai mult timp în ultimul său tur rapid, un timp de 1m59.608s, fiind cu 0.093s mai rapid decât pilotul Honda.

  Motocicleta pe care Alex Rins a folosit-o în această sesiune, a fost avariată de foc într-un mic pit-fire la Sepang. Aceasta a fost reparată și pregătită pentru sesiunile de antrenamente.

  Din fericire avariile nu au majore și rezultatul este un Alex Rins fericit, cel puțin până mâine.

  Foto-Credit: MCN


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss