GP24 Media

LATEST POSTS

Rins a reușit cel mai rapid tur de la Sepang folosind o motocicletă avariată de foc

Vizualizări: 9566

Pilotul Suzuki a fost cel mai rapid în sesiunea de după-amiază de la Sepang, folosind o motocicletă care a fost avariată de foc cu nu prea mult timp înainte.

Marquez a petrecut prim parte a sesiunii de după-amiază fiind cel mai rapid, asta până în ultimele 5 minute. Atunci s-a schimbat totul, Jack Miller a fost primul pilot care să coboare sub două minute, cu un tur de 1m59.771s, care a fost imediat eclipsat de un nou cel mai rapid tur al lui Marc Marquez, 1m59.701. Dar, Rins, care reușise să depună un timp suficient de bun pentru poziția a doua înaintea ultimului tur al lui Marquez, a reușit să găsească și mai mult timp în ultimul său tur rapid, un timp de 1m59.608s, fiind cu 0.093s mai rapid decât pilotul Honda.

Motocicleta pe care Alex Rins a folosit-o în această sesiune, a fost avariată de foc într-un mic pit-fire la Sepang. Aceasta a fost reparată și pregătită pentru sesiunile de antrenamente.

Din fericire avariile nu au majore și rezultatul este un Alex Rins fericit, cel puțin până mâine.

Foto-Credit: MCN

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES